Ρεσβερατρόλη Συμπληρώματα παρενέργειες

Resveratrol είναι ένα συμπλήρωμα για την υγεία που έχει αποκτήσει τεράστια δημοτικότητα σε όλο τον κόσμο τα τελευταία χρόνια. Οι περισσότεροι άνθρωποι γνωρίζουν τα οφέλη υγείας και έχουν ενσωματωθεί αυτής της βιταμίνης στο καθημερινό τους διαιτολόγιο, αλλά αυτό που δεν ξέρουν τις διάφορες παρενέργειες που συνδέονται με αυτό.

Ακριβώς όπως οποιοδήποτε άλλο φάρμακο ή συμπλήρωμα, ρεσβερατρόλη συμπληρώματα έχουν επίσης ορισμένες πιθανές παρενέργειες που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη. Ως εκ τούτου, σε αυτό το άρθρο θα συζητήσουμε λεπτομερώς η ρεσβερατρόλη συμπληρώματα παρενέργειες, αλλά πριν από αυτό ας μας έχουν μια σύντομη ιδέα για τα κοινά οφέλη υγείας.

Ρεσβερατρόλη Συμπληρώματα οφέλη για την υγεία

Resveratrol είναι μια Ένωση που βρίσκεται φυσικά σε τα δέρματα των κόκκινων σταφυλιών και άλλα φρούτα σκούρο δέρμα όπως Ρόδια, βατόμουρα και cranberries, και είναι ένα από τα κύρια συστατικά του κόκκινου κρασιού. Είναι μια υψηλή σε σκόνη ένζυμο που κατέχει αντιγηραντικές, αντιοξειδωτικές, αντιφλεγμονώδεις και μείωση χοληστερόλης του ιδιότητες, γεγονός που καθιστά απαραίτητη προσθήκη σε οποιοδήποτε καθεστώς για την υγεία.

 • Το συμπλήρωμα που βοηθά στην οικοδόμηση αντοχή και την ενίσχυση των επιπέδων ενέργειας.
 • Αυξάνει τη συγκέντρωση ή την ικανότητα να επικεντρωθεί και την ίδια στιγμή επίσης προκαλεί πνευματική διαύγεια και καλύτερο ύπνο.
 • Ρεσβερατρόλη συμπλήρωμα μειώνει τον κίνδυνο καρδιακών παθήσεων από τη μείωση της κακής χοληστερόλης, δηλαδή της LDL και αύξηση καλής χοληστερόλης, δηλαδή HDL.
 • Το συμπλήρωμα έχει επίσης ιδιότητες του καρκίνου, ως εκ τούτου αναστέλλει την ανάπτυξη των υφιστάμενων καρκίνου ή καρκινικά κύτταρα και ελέγχει την ανάπτυξη νέων.
 • Ρεσβερατρόλη συμπλήρωμα είναι χρήσιμη για την επιβράδυνση της διαδικασίας γήρανσης, καθώς έχει την εξουσία να ξυπνήσουν τα γονίδια που βοηθά στη διατήρηση της νεότητας.
 • Ρεσβερατρόλη χυμό, επίσης, βοηθά στην απώλεια βάρους, δεδομένου ότι μειώνει την όρεξη και διεγείρει το λίπος αποθήκευση γονίδια.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε ρεσβερατρόλη από την επίσημη ιστοσελίδα

Ρεσβερατρόλη Συμπληρώματα παρενέργειες

Αφού γνωρίζουν αυτά τα οφέλη, οι περισσότεροι από εσάς πρέπει να αναρωτιέστε εάν συμπλήρωμα resveratrol έχει πραγματικά παρενέργειες ή όχι. Αλλά όπως οι δύο όψεις του νομίσματος, το συμπλήρωμα κατέχει επίσης κάποιες δυσμενείς επιπτώσεις, αν και παρενέργειες ρεσβερατρόλη είναι ανεπίσημα, δηλαδή βασίζονται περισσότερο σε προσωπικούς λογαριασμούς από ό, τι για ιατρικές μελέτες.

Ωστόσο αν είστε έχοντας ή σχεδιάζει να λάβει συμπληρώματα της ρεσβερατρόλης, είναι σημαντικό για σας να ξέρετε για το resveratrol σχόλια και παρενέργειες. Ως εκ τούτου, ελέγξτε έξω τις παρενέργειες των συμπληρωμάτων ρεσβερατρόλης που αναφέρονται κατωτέρω.

Αϋπνία και άγχος: Πολλοί καταναλωτές ρεσβερατρόλη ανέφεραν ότι κατά τις αρχικές ημέρες της κατανάλωσης βιώνουν μια αίσθηση του άγχους και της περιόδους της αϋπνίας, που συνήθως έρχονται και παρέρχονται ανά τακτά διαστήματα του χρόνου.

Τσούξιμο στα χέρια και τα πόδια: Έλλειψη αίσθησης ή τσούξιμο στα χέρια και στα πόδια, κυρίως συμβαίνει όταν το συμπλήρωμα δεν λαμβάνεται τακτικά, που πάρα πολύ για ένα σύντομο χρονικό διάστημα. Ωστόσο, μετά από μερικές ημέρες η τακτική κατανάλωση η κατάσταση θα υποχωρήσουν.

Αρθρίτιδα και πόνος στις αρθρώσεις: αυτές τις συνθήκες που επικρατούν συνήθως αν το πρόσωπο που λαμβάνει υψηλές δόσεις της ρεσβερατρόλης. Ορισμένοι χρήστες έχουν επίσης αναπτύξει Αχιλλέα τενοντίτιδα, μια επώδυνη και συχνά εξουθενωτικές φλεγμονή του Αχίλλειου τένοντα (καλώδιο φτέρνα). Ωστόσο, αυτές οι παρενέργειες υποχωρούν καθώς μειώνεται η δόση των Ρεσβερατρόλη συμπλήρωμα.

Διάρροια και Cramping: επόμενη παρενέργεια, η οποία έχει παρατηρηθεί σε πολλούς χρήστες συμπλήρωμα resveratrol είναι διάρροια ή κράμπες στο στομάχι. Αυτό συμβαίνει, κυρίως, εάν τα προϊόντα που περιέχουν το συμπλήρωμα είναι κακή ή χαμηλής ποιότητας ή περιέχουν πάρα πολύ emodin.

Άλλες ανεπιθύμητες ενέργειες: αύξηση της αρτηριακής πίεσης, η ευαισθησία προς τη θερμοκρασία, αίσθημα παλμών της καρδιάς, αποχρωματισμένες ούρα, κ.λπ., είναι κάποια άλλα αναφέρθηκαν Ρεσβερατρόλη συμπλήρωμα ανεπιθύμητες ενέργειες.

Αν και όλες αυτές τις ανεπιθύμητες ενέργειες έχουν κανένα ιατρικό στοιχείο και είναι εντελώς βασίζεται σε προσωπικές μαρτυρίες, για την υπερνίκησή τους συνιστάται έντονα ότι δεν πρέπει να υπερβαίνει τη συνιστώμενη δοσολογία και πριν από τη λήψη τους συμβουλευτείτε το παροχέα υπηρεσιών υγείας ένα ειδικά, εάν είστε έγκυοι, θηλάζουν ή να προσπαθούν να συλλάβουν.

Επίσης, αν πάσχετε από κάποιο πρόβλημα υγείας, συμβουλευτείτε το γιατρό σας, όπως η ρεσβερατρόλη συμπληρώματα μπορεί να προκαλέσει απρόβλεπτες αντιδράσεις όταν λαμβάνεται μαζί με άλλα φάρμακα με συνταγή γιατρού.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε ρεσβερατρόλη από την επίσημη ιστοσελίδα


Αναζητά το “Ρεσβερατρόλη Συμπληρώματα παρενέργειες”

 • ρεσβερατρολη παρενεργειες
 • ρεσβερατρόλη συμπληρωμα
 • ρεσβερατρόλη
 • η ρεσβερατρόλη parenergeies
 • ρεσβερατρολη αντενδειξεις
 • ρεσβερατρόλη συμπληρωμα 2013
 • ρεσβερατρόλη υγεία

Σχετικά Άρθρα για το “Ρεσβερατρόλη Συμπληρώματα παρενέργειες”