ρεσβερατρόλη χυμό

Εδώ σας δίνουμε μερικά από τα οφέλη του χυμού σταφυλιών ρεσβερατρόλη, εκτός από μερικές από τις ανεπιθύμητες ενέργειες. Resveratrol είναι μια αντιμικροβιακή ουσία που βρίσκεται στο δέρμα των σταφυλιών και άλλων φρούτων, όπως τα φιστίκια, μουριές, ο κρίνος, ερυθρελάτη και ευκάλυπτος, που βοηθούν στην καταπολέμηση των μυκητιάσεων των ειδών αυτών.

Ακόμα κι αν η ουσία βρίσκεται σε όλα αυτά τα φρούτα και τα λουλούδια, είναι μόνο σε κόκκινα σταφύλια η ότι η ρεσβερατρόλη βρίσκεται σε μεγάλες ποσότητες. Για πολύ καιρό τώρα, resveratrol έχει χρησιμοποιηθεί ως φάρμακο που μπορεί να αποτρέψει τις παθήσεις που σχετίζονται με το ήπαρ, καρδιά και τα αγγεία.

Κατά τις τελευταίες δύο δεκαετίες, ρεσβερατρόλη ενδιαφέρον έχει αυξηθεί, και έρευνα για όλα αυτά τα χρόνια έχουν διαπιστώσει ότι είναι πλούσια σε φυτοοιστρογόνα, αντικαρκινική και αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Λόγω αυτές τις ευεργετικές ιδιότητες του, έχει γίνει ένα από τα πιο περιζήτητα είδη διατροφής, και ως εκ τούτου, υπάρχουν αρκετοί κατασκευαστές που παράγουν ρεσβερατρόλη χυμό σταφυλιών. Μπορείτε να βρείτε ρεσβερατρόλη χυμού σταφυλιών σε οποιαδήποτε από τα σούπερ μάρκετ στην τοποθεσία σας, ή ακόμη και σε απευθείας σύνδεση. Εάν αγοράζετε σε απευθείας σύνδεση, βεβαιωθείτε ότι της γνησιότητας, ή αλλιώς μπορούν να ληφθούν για μια βόλτα.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε ρεσβερατρόλη από την επίσημη ιστοσελίδα

Ρεσβερατρόλη στους χυμούς σταφυλιού

Αν και η ρεσβερατρόλη είναι πολύ συγκεντρωμένη στο δέρμα των κόκκινων σταφυλιών, βρίσκεται επίσης στο σπόροι, μίσχοι, ρίζες και αμπέλια. Παράγεται να υπερασπιστεί τις εγκαταστάσεις από ασθένειες που προκαλούνται λόγω των βακτηρίων και μυκήτων, και λόγω αυτού του λόγου, αυτές τις ποικιλίες σταφυλιών που καλλιεργούνται σε πιό δροσερά μέρη βρίσκονται για να είναι πλούσια σε αυτήν την Ένωση. Σας δίνει όλες τις αντιοξειδωτικές ιδιότητες του κόκκινου κρασιού χωρίς αλκοόλ είναι. Επιπλέον, η έρευνα έδειξε ότι ο χυμός προκαλεί συμπτώματα παρόμοια με όταν ακολουθείτε μια αυστηρή δίαιτα σχέδιο. Καταναλώνει το χυμό ρεσβερατρόλη σημαίνει ότι είστε καταναλώνουν λιγότερο θερμίδες, η οποία με τη σειρά του είναι το μεταβολισμό του ελέγχου και σας βοηθά να μειώσουν το βάρος.

Ρεσβερατρόλη οφέλη χυμός

Ρεσβερατρόλη οφέλη για την υγεία περιλαμβάνει μείωση πιθανότητες της στεφανιαίας νόσου και που οφείλεται για τις αντιοξειδωτικές του ιδιότητες. Ακόμα κι αν άλλα αντιοξειδωτικά όπως τρόφιμα πλούσια σε βιταμίνη C και E, λέγεται ότι τα ποσά των αντιοξειδωτικών σε χυμό αυτό είναι υψηλότερη, λόγω της παρουσίας του Λιπόφιλη & Υδρόφιλη ιδιότητες. Υπάρχουν μελέτες που έδειξαν τα αποτελέσματα της ρεσβερατρόλης χυμό για την εξέλιξη και την προώθηση του καρκίνου. Έχει διαπιστώσει ότι τις αντιοξειδωτικές του ιδιότητες, περιορίζει και εμποδίζει την ανάπτυξη των καρκινικών κυττάρων.

Επιπλέον, μελέτες έχουν δείξει επίσης ότι περιορίζει το σχηματισμό των ελεύθερων ριζών. Επιπλέον, οι δοκιμές έχουν δείξει ότι δεν εμποδίζει το σχηματισμό των ενζύμων που προωθούν την ανάπτυξη των καρκινικών κυττάρων. Έχει βρεθεί ότι εμποδίζει την παραγωγή πολλών ενζύμων όπως lipoxygenase και κυκλοοξυγενάσης. Κάθε φορά, κάθε μέρος του σώματος είναι τραυματίας αυτά τα ένζυμα που παράγονται σε περίσσεια, η οποία με τη σειρά της ερεθίζει αυτό το μέρος του σώματος.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε ρεσβερατρόλη από την επίσημη ιστοσελίδα

Resveratrol χυμό παρενέργειες

Ρεσβερατρόλη χυμό δεν έχει δείξει να προκαλέσει αρνητικές παρενέργειες. Ωστόσο, υπάρχουν εκθέσεις που καταναλώνουν υπερβολική αυτού του χυμού μπορεί να αυξήσει την ευαισθησία σας στις διακυμάνσεις της θερμοκρασίας. Επιπλέον, υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που έχουν εκθέσει μια αύξηση στην ακμή. Επιπλέον, ακριβώς όπως άλλα συμπλήρωμα διατροφής, υπάρχουν φορές όταν η πηγή δεν είναι καλά αναφέρεται, έτσι πρέπει να γνωρίζουν τα προϊόντα αυτά.

Μέχρι σήμερα το FDA δεν έχουν ακόμη εγκριθεί ρεσβερατρόλη χυμό ως συμπλήρωμα ασφαλή όπως έχει υπάρξει αδιάσειστα στοιχεία για τις ευεργετικές του ιδιότητες. Μελέτες σε ποντίκια έδειξαν ότι εάν αυτού του χυμού που λαμβάνεται σε υψηλές δόσεις είναι μια ήπια αύξηση οιστρογονική δραστηριότητα στις γυναίκες, η οποία μπορεί να είναι επιβλαβής αν ληφθεί από γυναίκες με συνθήκες οι οποίες είναι τα οιστρογόνα ευαίσθητα.

Έτσι, συνολικά, χυμός ρεσβερατρόλη δεν είναι επιβλαβής αν λαμβάνονται σε μικρές δόσεις. Ωστόσο, εάν το σώμα σας δεν να το συνηθίσετε, υπάρχουν τρόποι που το σώμα σας θα σας πω. Και αν βρείτε κάτι λάθος, να έρθετε σε επαφή με το παροχέα υπηρεσιών υγείας ένα ώστε να μπορείτε να πάρετε βοήθεια εμπειρογνωμόνων.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε ρεσβερατρόλη από την επίσημη ιστοσελίδα


Αναζητά το “ρεσβερατρόλη χυμό”


Σχετικά Άρθρα για το “ρεσβερατρόλη χυμό”