зелени кафе на зърна екстракт – д – р Оз препоръчва за загуба на тегло

Той е бил приветстван като революционна нова загуба на тегло продукт, който може да се стопи паунда без нужда от диета или упражнения.

Въпреки че ясно звучи твърде добре за да е вярно, зелено кафе на зърна екстракт е излитането на рафтовете на естествени хранителни магазини и е по-високо търсене онлайн.

Тя е сред най-продаваните в момента, каза Стейси Ан Bistak, който работи в Ноевият естествени храни в Торонто. Ние сме имали постоянна работи на него.

Не е съвпадение, екстракт от зелено кафе на зърна нарасна популярност след се споменават на д-р Оз Покажи. През септември, след като се вземат за задача от критиците за свикване екстракт от зелено кафе на зърна продукт-чудо д-р Мехмет Оз провеждат своя експеримент в допълнението. Използването на 100 жени доброволки, Оз, каза той намери жени, които взеха екстракта губи средно по два килограма за две седмици. Жените, които взеха едно плацебо губи средно по една лира през тези две седмици.

Убеден? Просто може да искате да резервирате съдебно решение.

Щракнете тук, за да купуват на зелено кафе на зърна от официалния сайт

Какво е зелено кафе на зърна?

Зелени кафе на зърна са просто зърна, които не са били печени. Зелени кафе на зърна съдържат хлорогенна киселина, която поддръжниците казват забавя освобождаването на глюкоза в тялото след хранене, като по този начин насърчава загуба на тегло. Когато са печено кафе на зърна, повечето от хлорогенна киселина се губи. Екстракт, направени с хлорогенна киселина, се превръща в капсула форма преди да бъдат продадени на потребителите. И това не са евтини. Доставка на един месец може да струва между $20 и $30.

Вземанията на зелено кафе на зърна

Просто въведете екстракт от зелено кафе на зърна в интернет търсенето и ще се препълнят с компании реклама способността му да ви помогне да отслабнете. Изглежда малко по-отблизо и ще видите, че много от тези сайтове препращат едно специално изследване да архивирате своите претенции. Това проучване, Публикувано в списание диабет, метаболитен синдром и затлъстяването, е проведено върху осем мъже и жени, осем. Всяка получиха висока доза и ниска доза на екстракт от зелено кафе на зърна, както и плацебо, в три отделни шест едноседмична експерименти. Участници са насърчавани да консумират подобни брой калории всеки ден в хода на експеримента.

След 22 седмици, или около пет месеца Изследователите открили, че, средно, участниците загубили повече от 17 паунда.

Тя има значителна загуба на тегло, свързани с нея, според д-р Джо Vinson, професор по химия в Университета на Scranton в Пенсилвания и водещият автор на проучването.

Щракнете тук, за да купуват на зелено кафе на зърна от официалния сайт

Проучването на зелено кафе на зърна

Въпреки че изследването е широко цитирани като доказателство, екстракт от зелено кафе на зърна произведения, храненето и затлъстяването експерти са загрижени за валидността на резултатите. Те подчертават няколко проблеми с проучването, именно факта, има едно странно, нестандартен дизайн и че то е свързано много малко хора.

Те също така посочват, че проучването участниците губи тегло по време на плацебо фаза на процеса, което предполага, екстракт от зелено кафе на зърна не е отговорен за тяхната загуба на тегло. Например участниците могат да имат чувствах насърчавани да тънък надолу, защото тяхното тегло и диета са били наблюдавани като част от проучването.

Очевидно няма нищо вълшебно за него, каза д-р Марияна Чолакова, професор по медицина и председател на затлъстяването изследвания и управление в Университета на Алберта.

Но дори и ако все още искате да повярвам на резултатите от проучването, считат че се казва хора да губят значителна част от теглото без да се променя си калориен прием или нива на физическа активност. Това е невъзможно.

Обикновено когато проучвания почивка физическите закони на Вселената, обикновено има нещо нередно със самото изследване, каза д-р Yoni Freedhoff, медицински директор на Отава Bariatric медицински институт, който пише тежък въпроси, популярен блог по въпросите на храненето.

В бележките под линия в изследването Авторите отбелязват, че те имат конфликт на интереси в тази работа. Това не кажа цялата история. Въпреки че Vinson е посочена като водещ автор на изследването, той всъщност не направи някоя от научните изследвания. Изследването е проведено в Индия. Vinson данни и пише на изследването хартия.

Докато Vinson отбелязва, че екстракта от зелено кафе на зърна, използвани в изследването е била предоставена от прилага храните науки Inc, компания, базирана в Тексас, той не се споменава, че компанията също платени от него да напише изследване.

Когато попитах за този потенциален конфликт на интереси, Vinson заяви, че той не получат финансово, ако фирмата продава много продукт и че дневника не изисква от него да разкрие връзката.

Щракнете тук, за да купуват на зелено кафе на зърна от официалния сайт

Но липсата на оповестяване е сериозно, защото тя може да бъде подвеждащо за тези, които го четат, каза Шарма.


Търси “зелени кафе на зърна екстракт – д – р Оз препоръчва за загуба на тегло”

  • zarna ot zeleno kafe ot kade da si vzema

Статии за “зелени кафе на зърна екстракт – д – р Оз препоръчва за загуба на тегло”