Green Coffee Bean Ote – Dr Oz Suosittelee Laihtuminen

Se on lanseeraama vallankumouksellinen uusi painonlasku-tuote, joka voi sulattaa kiloa ilman ruokavaliota tai liikuntaa.

Vaikka se selkeästi kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, vihreä kahvipapujen ote on lentoon hyllyille luonnollinen ruokakauppoja ja on suuri kysyntä verkossa.

Se on yksi top sellers juuri nyt sanoi Stacey-Anne Bistak, joka työskentelee Nooan luonnontuote Torontossa. Meillä on ollut tasaisesti, ajaa sitä.

Ei ole sattumaa, vihreä kahvipapujen ote kasvoi suosion jälkeen on mainittu Dr. Oz Show. Syyskuun jälkeen on toteutettu tehtävä kriitikot soittamalla Vihreä kahvipapujen ote ihmeen tuote Dr. Mehmet Oz suorittaa oman kokeilun täydentää. Käyttäen 100 vapaaehtoisilla Oz sanoi, että hän löytänyt naiset ottivat otteen menettänyt keskimäärin kaksi kiloa kahden viikon. Naiset ottivat lumelääkettä menetti yhden punnan keskimäärin näiden kahden viikon aikana.

Vakuuttunut? Sinun vain kannattaa varata tuomion.

Klikkaa tästä ostaa Green Coffee Bean kotisivut

Mikä on Green Coffee Bean?

Vihreä kahvipavut ovat yksinkertaisesti pavut, joita ei ole paahdettu. Vihreä kahvipavut sisältää chlorogenic happoa, jonka kannattajat sanovat hidastaa glukoosin vapauttaa elimistöön aterian jälkeen edistää laihtuminen. Kun kahvin pavut paahdetaan, suurin osa chlorogenic happo menetetään. Ote tehty chlorogenic hapolla muunnetaan kapseli muodossa, ennen kuin ne myydään kuluttajille. Ja se ei ole halpaa. Kuukauden tarjonnan voi maksaa $20-$30.

Väitteet Green Coffee Bean

Kirjoita vihreä kahvipapujen ote Internet-haku ja olet hukkua yritykset mainonta sen kyky auttaa sinua laihtua. Katso hieman tarkemmin, ja näet, että monet näistä sivustoista viitata erityisesti tutkimuksen varmuuskopioida vaatimuksensa. Julkaistu lehdessä Diabetes, metabolinen oireyhtymä ja lihavuus, tutkimus toteutettiin kahdeksan miestä ja kahdeksan naista. Jokainen annettiin suuria annoksia ja pienellä annoksella vihreä kahvipapujen otteen sekä lumelääkettä, kolme erillistä kuuden viikon mittaisen kokeissa. Osallistujia kannustettiin kuluttaa saman verran kaloreita joka päivä kokeilun aikana.

22 Viikkoa tai noin viisi kuukautta tutkijat huomasivat, keskimäärin osallistujat menetetty yli 17 kiloa.

Se on merkittävä laihtuminen, joka on liitetty, mukaan Dr. Joe Vinson, yliopistosta Scranton Pennsylvania kemian professori ja johtaa tekijän tutkimuksessa.

Klikkaa tästä ostaa Green Coffee Bean kotisivut

Tutkimuksessa Green Coffee Bean

Vaikka tutkimus on laajalti mainittu todiste vihreä kahvipapujen kiristävä tehdas, ravitsemus ja liikalihavuus asiantuntijat ovat huolissaan yli tulosten pätevyyteen. Niissä tuodaan esiin useita ongelmia tutkimus, erityisesti siitä, se on outoa, epätavallinen muotoilu ja mukana hyvin harvat ihmiset.

Ne huomauttavat, että tutkimuksen osallistujat laihtunut oikeudenkäyntiä, mikä viittaa siihen, että vihreä kahvipapujen ote ei vastannut heidän painonpudotuksensa plasebo-vaiheessa. Esimerkiksi osallistujat voivat tunsivat kannattaa laihduttaa, koska paino ja ruokavalio seurattiin osana tutkimuksen.

Selvästi ei ole mitään maagista, sanoi tohtori Arya Sharma, lääketieteen professori ja puheenjohtaja lihavuuden ja University of Alberta.

Mutta jos kuitenkin haluat uskoa tutkimustulokset, kannattaa se sanoo, että ihmiset voivat menettää huomattavan määrän paino muuttamatta niiden kalorien saanti tai liikunta-aktiivisuuteen. On mahdotonta.

Yleensä, kun opinnot rikkovat fysiikan lakien maailmankaikkeuden, on yleensä jotain vikaa itse, sanoi tohtori Yoni Freedhoff, lääketieteellinen johtaja Ottawa Bariatric Medical Institute, joka kirjoittaa tärkeissä asioissa, suosittu blogi ravitsemukseen liittyvistä kysymyksistä.

Mukaisesti alaviitteet tutkimuksessa kirjoittajat merkille, että niillä synny tässä työssä. Joka ei kerro koko totuutta. Vaikka Vinson on listattu johtaa tekijän tutkimus, hän itse ei tee mitään tutkimusta. Tutkimus suoritettiin Intiassa. Vinson tutki tietoja ja kirjoitti tutkimuksen paperin.

Vinson muistiinpanoja, vihreä kahvi papu-uutetta, jota käytetään tutkimuksessa oli toimittanut soveltaa Food Sciences Inc., yhtiö perustuu Texas, hän ei maininnut, että yhtiö maksoi hänelle kirjoittaa tutkimus.

Kysyttäessä mahdollisten eturistiriitojen Vinson sanoi, että hän ei hyötyä taloudellisesti, jos yhtiö myy tuotteen paljon ja lehdessä ei edellytä häntä paljastaa suhteen.

Klikkaa tästä ostaa Green Coffee Bean kotisivut

Mutta tietojen puute on vakava, koska voisi olla niille, jotka lukevat sitä, siru sanoi.


Etsii “Green Coffee Bean Ote – Dr Oz Suosittelee Laihtuminen”

  • green coffee kapselit

Aiheeseen liittyviä artikkeleita “Green Coffee Bean Ote – Dr Oz Suosittelee Laihtuminen”