Groene Koffie Bean Uittreksel – Dr Oz Beveelt Voor Weight Loss

Het wordt als een revolutionair nieuwe gewicht-verlies product dat pond zonder de noodzaak van dieet of oefening smelten kan wordt aangekondigd.

Hoewel het duidelijk klinkt te mooi om te zijn waar, groene koffie bean uittreksel is vliegen uit de schappen bij biologische voedingswinkels en is in hoge vraag online.

Het is onder de hoogste verkopers nu, zei Stacey-Anne Bistak, die werkt bij Noach’s natuurlijke voedingsmiddelen in Toronto. We hebben een constante draaien.

Het is geen toeval dat groene koffie bean uittreksel steeg in populariteit na wordt vermeld op The Dr Oz Show. In September, na wordt genomen om de taak door critici voor het bellen groene koffie bean uittreksel een wonder product, voerde Dr Mehmet Oz zijn eigen experiment op het supplement. Met behulp van 100 vrouwelijke vrijwilligers, zei Oz dat hij gevonden vrouwen die het extract nam verloren een gemiddelde van twee ponden in twee weken. Vrouwen die een placebo nam verloren een gemiddelde van één pond tijdens die twee weken.

Overtuigd? U wilt misschien gewoon reserveren arrest.

Klik hier om te kopen groene Coffee Bean van officiële website

Wat is groene koffie Bean?

Groene koffiebonen zijn gewoon bonen die nog niet zijn gebrand. Groene koffiebonen bevatten chlorogenic zuur, die voorstanders vertraagt het vrijkomen van glucose in het lichaam na een maaltijd zeggen, aldus gewichtsverlies te bevorderen. Wanneer de koffie bonen worden gebrand, allermeest naar de chlorogenic zuur is verloren. Het extract, gemaakt met chlorogenic zuur, wordt omgezet in een capsule vorm alvorens te worden verkocht aan de consument. En het komt niet goedkoop. Een maand levering kan kosten tussen $20 en $30.

De vorderingen op groen Coffee Bean

Typ enkel groene koffie bean extract in een Internet zoeken en u zult worden overspoeld met bedrijven reclame van haar vermogen om je helpen gewicht te verliezen. Kijk een beetje dichter en u zult zien dat veel van deze sites verwijzen naar een bepaalde studie om een back-up van hun vorderingen. Die studie, gepubliceerd in het Publicatieblad Diabetes, metabool syndroom en obesitas, vond plaats op de acht mannen en acht vrouwen. Elk kregen ze een hoge dosis en een lage dosering van groene koffie bean extract, evenals een placebo, in drie aparte zes-week-lange experimenten. Deelnemers werden aangemoedigd om te consumeren een vergelijkbaar aantal calorieën per dag in de loop van het experiment.

Na 22 weken, of ongeveer vijf maanden vonden de onderzoekers dat deelnemers gemiddeld meer dan 17 pond verloren.

Het heeft een significant gewichtsverlies gekoppeld, volgens Dr. Joe Vinson, een professor in de scheikunde aan de Universiteit van Scranton, Pennsylvania en auteur van de studie leiden.

Klik hier om te kopen groene Coffee Bean van officiële website

De studie op groen Coffee Bean

Hoewel de studie is algemeen aangehaald als bewijs groene koffieboon halen werken, zijn voeding en obesitas deskundigen bezorgd over de geldigheid van de resultaten. Ze benadrukken verschillende problemen met de studie, met name het feit het heeft een vreemd, onconventionele ontwerp en dat het zeer weinig betrokken mensen.

Zij wijzen ook erop dat studie deelnemers verloren gewicht tijdens de placebo-fase van het proces, waarin wordt voorgesteld de groene koffie bean extract was niet verantwoordelijk voor hun verlies van het gewicht. Bijvoorbeeld, kunnen deelnemers aangemoedigd om slank omlaag omdat hun gewicht en dieet waren gecontroleerd als onderdeel van de studie hebben gevoeld.

Duidelijk er is niets magisch over het, zei Dr. Arya Sharma, een professor in de geneeskunde en voorzitter van obesitas onderzoek en management aan de Universiteit van Alberta.

Maar zelfs als je nog steeds geloven de studieresultaten wilt, overwegen dat het zegt dat mensen een aanzienlijke hoeveelheid gewicht kan verliezen zonder te veranderen van hun calorie-inname of fysieke activiteitenniveaus. Het is onmogelijk.

Meestal wanneer studies verbreekt de fysische wetten van het heelal, zei er is meestal iets mis is met de studie zelf, Dr. Yoni Freedhoff, medisch directeur van Ottawa’s Bariatric Medical Institute, die gewichtige zaken, een populaire blog over voeding kwesties schrijft.

Onder de voetnoten in de studie ziet de auteurs u dat ze geen belangenconflicten in dit werk hebben. Die vertellen niet het hele verhaal. Hoewel Vinson wordt weergegeven als de hoofdauteur van de studie, doen hij eigenlijk niet een van het onderzoek. De studie werd uitgevoerd in India. Vinson de gegevens onderzocht en schreef de studie papier.

Terwijl Vinson merkt op dat het extract van de groene koffie bean gebruikt in de studie werd geleverd door toegepast voedsel Sciences Inc., een bedrijf gevestigd in Texas, vermeldde hij niet dat het bedrijf ook hem betaalde te schrijven van de studie.

Wanneer gevraagd over deze mogelijke belangenverstrengeling, zei Vinson dat hij financieel niet krijgen als het bedrijf een heleboel product verkoopt en dat het dagboek niet nodig hem de relatie openbaar te maken.

Klik hier om te kopen groene Coffee Bean van officiële website

Maar het gebrek aan openbaarmaking is ernstig omdat het zou misleidend zijn om degenen die het lezen te, Sharma zei.


Zoekt naar “Groene Koffie Bean Uittreksel – Dr Oz Beveelt Voor Weight Loss”

  • groene koffie dr oz

Gerelateerde artikelen voor “Groene Koffie Bean Uittreksel – Dr Oz Beveelt Voor Weight Loss”