Grøn Kaffebønne Ekstrakt – Dr. Oz Anbefaler Til Vægttab

Det er ved at blive udråbt som en revolutionerende ny vægttab produkt, der kan smelte pounds uden behov for kost eller motion.

Selv om det klart lyder for godt til at være sandt, grønne kaffebønner ekstrakt er revet ned hylderne på naturlige fødevarebutikker og er i høj efterspørgsel online.

Det er blandt de top sælgere lige nu, sagde Stacey-Anne Bistak, der arbejder på Noah’s Natural Foods i Toronto. Vi har haft en stabil køre på den.

Det er ikke tilfældigt, grønne kaffebønner ekstrakt steg i popularitet efter at blive nævnt på The Dr. Oz Show. I September, efter at være taget til opgave af kritikere til at kalde grøn kaffe bean uddrag et mirakel produkt, gennemførte Dr. Mehmet Oz sit eget eksperiment på supplement. Bruger 100 kvindelige frivillige, sagde Oz, han fandt, at kvinder, der tog uddraget mistede et gennemsnit på to pounds i to uger. Kvinder, der tog placebo mistet et gennemsnit af et pund i løbet af disse to uger.

Overbevist? Bare kan du reservere dom.

Klik her for at købe grønne kaffebønner fra officielle hjemmeside

Hvad er grøn kaffe Bean?

Grønne kaffebønner er simpelthen bønner, der ikke har været brændt. Grønne kaffebønner indeholder chlorogenic syre, som tilhængerne siger bremser frigivelsen af glukose i kroppen efter et måltid, derved at fremme vægttab. Når kaffebønner er brændt, de fleste af chlorogenic syre er tabt. Ekstrakt, lavet med chlorogenic syre, omdannes til et kapselform før sælges til forbrugerne. Og det kommer ikke billigt. En måneds forsyning kan koste mellem $20 og $30.

Fordringer på grøn kaffebønne

Skriv bare grøn kaffebønne ekstrakt i en søgning på internettet og du vil blive oversvømmet med selskaber reklame sin evne til at hjælpe dig med at tabe. Ser lidt tættere og du vil se, at mange af disse websteder henviser til en særlig undersøgelse at sikkerhedskopiere deres fordringer. Denne undersøgelse, offentliggjort i tidsskriftet Diabetes, metabolisk syndrom og fedme, blev gennemført på otte kvinder og otte mænd. De fik hver en høj dosis og en lav dosis af grøn kaffebønne ekstrakt, samt placebo, i tre separate seks-uge-lange forsøg. Deltagerne blev opfordret til at forbruge et tilsvarende antal kalorier hver dag i løbet af eksperimentet.

Efter 22 uger, eller omkring fem måneder fandt forskerne, at deltagerne i gennemsnit mistede mere end 17 pounds.

Det har en betydelig vægttab forbundet med det, ifølge Dr. Joe Vinson, professor i kemi ved universitetet i Scranton i Pennsylvania og føre forfatter af undersøgelsen.

Klik her for at købe grønne kaffebønner fra officielle hjemmeside

Undersøgelse på grøn kaffebønne

Selv om undersøgelsen er bredt citeret som bevis for grøn kaffe bean uddrag værker, er ernæring og fedme eksperter bekymrede over gyldigheden af resultaterne. De fremhæve flere problemer med undersøgelsen, navnlig faktum, det er en ulige, ukonventionelle design og at det meget få mennesker.

De påpeger også at undersøgelse deltagere tabt vægt under placebo fase af det forsøg, som tyder på, grøn kaffebønne ekstrakt ikke var ansvarlig for deres vægttab. For eksempel, kan deltagerne har følt opfordres til at slanke sig ned, fordi deres vægt og kost blev overvåget som led i undersøgelsen.

Der er helt klart noget magisk over det, sagde Dr. Arya Sharma, en professor i medicin og formand for fedme forskning og forvaltning på University of Alberta.

Men selv hvis du stadig mener, undersøgelsens resultater, overveje at der står folk kan tabe en betydelig mængde af vægt uden at ændre deres kalorieindtag eller fysiske aktivitetsniveau. Det er umuligt.

Normalt når undersøgelser bryde de fysiske love af universet, sagde der som regel noget galt med undersøgelsen, Dr. Yoni Freedhoff, medicinsk direktør for Ottawas bariatriske Medicinsk Institut, der skriver vægtige spørgsmål, en populær blog om ernæring spørgsmål.

Forfatterne mærke under fodnoter i undersøgelsen, at de har nogen interessekonflikter i dette arbejde. Der fortæller ikke hele historien. Selvom Vinson er opført som den ledende forfatter på undersøgelsen, gjorde han faktisk ikke nogen af forskningen. Undersøgelsen blev udført i Indien. Vinson undersøgt data og skrev undersøgelse papir.

Mens Vinson bemærker, at den grønne kaffebønner ekstrakt anvendes i undersøgelsen blev leveret af anvendt mad Sciences Inc., et selskab baseret i Texas, nævner ikke han, at selskabet også betalt ham til at skrive undersøgelsen.

Når du bliver spurgt om denne potentielle interessekonflikter, sagde Vinson, at han ikke få økonomisk, hvis selskabet sælger en masse af produkt og at tidsskriftet ikke kræve ham til at afsløre forholdet.

Klik her for at købe grønne kaffebønner fra officielle hjemmeside

Men manglen offentliggørelse er alvorligt, fordi det kunne være vildledende at dem, der læser det, Sharma sagde.


Søger efter “Grøn Kaffebønne Ekstrakt – Dr. Oz Anbefaler Til Vægttab”

  • grønne kaffebønner vægttab

Relaterede artikler til “Grøn Kaffebønne Ekstrakt – Dr. Oz Anbefaler Til Vægttab”