Grønn Kaffebønne Ekstrakt – Dr Oz Anbefaler For Vekttap

Det er varslet som en revolusjonerende ny vekttap produkt som kan smelte pounds uten behov for diett eller trening.

Selv om det tydelig høres for godt til å være sanne, grønne kaffebønne ekstrakt er flyr ut hyllene på naturlig matbutikker og er i høy etterspørsel online.

Det er blant de mest solgte akkurat nå, sier Stacey-Anne Bistak, som jobber på Noah’s Natural Foods i Toronto. Vi har hatt en jevn kjøre på den.

Det er ingen tilfeldighet grønne kaffebønne ekstrakt strømmet i popularitet etter blir nevnt på The Dr. Oz Show. I September etter å bli tatt til oppgaven av kritikere for å kalle grønne kaffebønne ekstrakt et mirakel-produkt, gjennomført Dr. Mehmet Oz sin egen eksperiment på supplement. Bruke 100 kvinnelige frivillige, sa Oz han fant at kvinner som tok ekstraktet bortkommet en middel av to pounds i to uker. Kvinner som tok placebo bortkommet en middel av ett pund i løpet av de to ukene.

Overbevist? Bare kan du reservere dom.

Klikk her for å kjøpe Green kaffebønne fra offisielle hjemmeside

Hva er Green kaffebønne?

Grønne kaffebønner er bare bønner som ikke har blitt stekt. Grønne kaffebønner inneholde klorogensyre syre, som talsmenn sier bremser utgivelsen av glukose i kroppen etter et måltid, og dermed fremme vekttap. Når kaffebønner er stekt, de fleste av klorogensyre syre er tapt. Ekstrakt, laget med klorogensyre syre, konverteres til en kapsel form før han ble solgt til forbrukerne. Og det kommer ikke billig. En måned forbruk koster mellom $20 og $30.

Krav på Green kaffebønne

Skriv bare grønne kaffebønne ekstrakt i en Internett-søk og du vil bli oversvømt med bedrifter annonserer sin evne til å hjelpe deg å miste vekt. Se litt nærmere, og du vil se at mange av disse nettstedene refererer til én bestemt studie for å sikkerhetskopiere sine krav. At studien, publisert i tidsskriftet Diabetes, Metabolsk syndrom og fedme, ble gjennomført på åtte menn og åtte kvinner. De fikk hver en høy dose og en lav dose av grønn kaffebønne ekstrakt, så vel som placebo, i tre separate seks ukers lange forsøk. Deltakerne ble oppmuntret til å konsumere et tilsvarende antall kalorier hver dag i løpet av eksperimentet.

Etter 22 uker, eller om fem måneder fant forskerne at, i gjennomsnitt, deltakerne mistet mer enn 17 pounds.

Det har en betydelig vekt forlis forbundet med det, ifølge Dr. Joe Vinson, professor i kjemi ved University of Scranton i Pennsylvania og bly forfatter av studien.

Klikk her for å kjøpe Green kaffebønne fra offisielle hjemmeside

Studien på Green kaffebønne

Selv om studien er mye sitert som bevis grønne kaffebønne ekstrakt fungerer, er ernæring og fedme eksperter bekymret over gyldigheten av resultatene. De markere flere problemer med studien, særlig faktum det er en merkelig, ukonvensjonelle design, og at det involverte svært få folk.

De også påpeke at studiet deltakere tapt vekt i placebo-fasen av rettssaken, noe som antyder at grønn kaffebønne ekstrakt ikke var ansvarlig for vekttap. For eksempel, kan deltakerne ha følt oppfordres til å slanke seg fordi deres vekt og kosthold var overvåket som en del av studien.

Klart det er ingenting magisk med det, sier Dr. Arya Sharma, professor i medisin og leder av fedme forskning og ledelsen ved University of Alberta.

Men selv om du ønsker fortsatt tror studere resultatene, vurdere at det står at folk kan miste en betydelig mengde vekt uten å endre deres caloric inntaket eller fysiske aktivitetsnivå. Det er umulig.

Vanligvis når studier bryter de fysiske lovene av universet, sier det er vanligvis noe galt med studien i seg selv, Dr. Yoni Freedhoff, medisinsk direktør ved Ottawa’s Bariatric Medical Institute, som skriver tungtveiende saker, en populær blogg på ernæring problemer.

Forfatterne noter under fotnoter i studien, at de har ingen konflikter av interesse i dette arbeidet. Som forteller ikke hele historien. Selv om Vinson er oppført som hovedforfatter av studien, gjøre han egentlig ikke noen av forskningen. Studien ble gjennomført i India. Vinson undersøkt dataene og skrev studie papiret.

Mens Vinson bemerker at den grønne kaffebønne ekstrakt som brukes i studien ble levert av Applied mat Sciences Inc., et selskap basert i Texas, gjorde ikke han nevne at selskapet også betalt ham for å skrive studien.

Spørsmål om denne potensielle interessekonflikten, sa Vinson at han ikke får økonomisk hvis selskapet selger mye produkt og at journalen ikke kreve ham å avsløre forholdet.

Klikk her for å kjøpe Green kaffebønne fra offisielle hjemmeside

Men mangelen på åpenhet er alvorlig fordi det kan være misvisende å de som leser det, sier Sharma.


Søker etter “Grønn Kaffebønne Ekstrakt – Dr Oz Anbefaler For Vekttap”

  • grønne kaffebønner kapsler

Relaterte artikler for “Grønn Kaffebønne Ekstrakt – Dr Oz Anbefaler For Vekttap”