Resveratrol Mehu

Tässä annamme sinulle joitakin etuja resveratrol rypäleen mehu, lisäksi jotkut sen haittavaikutuksia. Resveratrol on antimikrobinen aine, joka löytyy viinirypäleet ja muita hedelmiä, kuten pähkinöitä, mulperinmarjat, lily, kuusta ja eukalyptus, jotka auttavat taistelussa sieni-infektiot, niiden ihoa.

Vaikka aineen löytyy näitä hedelmiä ja kukkia, se on vain punainen viinirypäleet on kyse siitä, että resveratrol löytyy suurina määrinä. Kauan sitten resveratrol käytetty lääke, joka estää sairauksia, jotka liittyvät maksan, sydämen ja verisuonten.

Parin viime vuosikymmenen aikana kiinnostus resveratrol on lisääntynyt ja tutkimus vuosien varrella huomannut, että on runsaasti kasviestrogeenia, syövän ja antioksidantti ominaisuuksia. Nämä hyödyllisiä ominaisuuksia, koska se on tullut yksi halutuimmista ruoka-aineita, ja siten on useita valmistajia, jotka tuottavat resveratrol mehu viinirypäleistä. Saatat resveratrol viinirypälemehun missään supermarket omalla paikkakunnalla tai jopa verkossa. Jos ostat sen verkossa, varmista, että sen aitouden, tai muuten voit ottaa kyydin.

Klikkaa tästä ostaa Resveratrol kotisivut

Resveratrol viinirypälemehu

Vaikka resveratrol on erittäin keskittynyt ihon punainen viinirypäleet, se löytyy myös siemeniä, varret, juuret ja viiniköynnösten. Se tuotetaan puolustaa kasvi sairauksista johtuu bakteeri- ja sieni, ja siksi rypäleistä, joita kasvatetaan siistimpi ilmastoihin löytyy runsaasti tätä yhdistettä. Se antaa sinulle punaviini ilman se alkoholin antioksidanttiominaisuuksia. Lisäksi tutkimuksissa on todettu, että mehu on vaikutuksia, jotka ovat samanlaisia Kun noudatat tiukka ruokavalio suunnitelma. Kuluttaa resveratrol mehu tarkoittaa kuluttavat vähemmän energiaa, mikä puolestaan on valvonta aineenvaihduntaa ja auttaa vähentämään painoa.

Resveratrol mehu edut

Resveratrol terveyshyödyt sisältyy supistuminen mahdollisuudet sepelvaltimotaudin ja se johtuu sen antioksidanttiominaisuuksia. Vaikka muiden antioksidanttien kuten elintarvikkeita runsaasti C-vitamiinia ja E, sanotaan, että määriä antioksidantteja, tämä mehu on suurempi rasvaliukoinen ja hydrofiilisia ominaisuuksien vuoksi. On olemassa tutkimuksia, jotka ovat osoittaneet vaikutuksia resveratrol mehu etenemistä ja edistää syövän. Se on käynyt ilmi, että sen antioksidanttiominaisuuksia, rajoittaa ja estää syöpäsolujen kasvua.

Lisäksi tutkimukset ovat myös osoittaneet, että se rajoittaa vapaiden radikaalien muodostumista. Lisäksi testit ovat osoittaneet, että se estää muodostumista entsyymejä, jotka edistävät kasvua syöpäsoluja. On todettu, että se estää useiden entsyymien, kuten lipoxygenase ja syklo tuotantoa. Aina, kun jokin ruumiinosa on loukkaantunut näiden entsyymien tuotetaan liikaa, mikä puolestaan raivostuttaa tämä ruumiinosa.

Klikkaa tästä ostaa Resveratrol kotisivut

Resveratrol mehu haittavaikutuksia

Resveratrol mehu osoittanut aiheuttaa haitallisia sivuvaikutuksia. Kuitenkin olemassa raportteja, jotka kuluttavat liikaa mehun voivat lisätä teidän herkkyys lämpötilan vaihteluja. Lisäksi on olemassa joitakin ihmisiä, jotka ovat ilmoittaneet kasvua akne. Lisäksi kuten muut ravintolisän on hetkiä kun lähde ei hyvin mainita, joten on tietoinen tällaisten tuotteiden.

Till päivämäärä FDA ei ole vielä hyväksynyt resveratrol mehu turvallinen täydentää kuten ole vakuuttavaa näyttöä sen hyödyllisiä ominaisuuksia. Rotilla tutkimukset ovat osoittaneet, että jos tämä mehu on suurina annoksina on lievä nousu estrogeenisiä toimintaa naisilla, jotka saattavat olla haitallisia, jos naiset jotka ovat estrogeenin herkkä.

Joten kaiken kaikkiaan resveratrol mehu ei ole haitallista, jos pieninä annoksina. Jos elimistö ei saa käyttää sitä, on olemassa tapoja, että kehosi kertoo. Ja jos löydät jotain väärin, ota yhteyttä terveydenhuollon tarjoaja, niin, että voit saada asiantuntija-apua.

Klikkaa tästä ostaa Resveratrol kotisivut


Etsii “Resveratrol Mehu”


Aiheeseen liittyviä artikkeleita “Resveratrol Mehu”