Resveratrol Saft

Her giver vi dig nogle af fordelene ved resveratrol drue juice, foruden nogle af dens bivirkninger. Resveratrol er en antimikrobiel stof fundet i huden af druer og andre frugter som jordnødder, morbær, lily, rødgran og eucalyptus, der bekæmper svampe infektioner i disse arter.

Selv om stoffet findes i alle disse frugter og blomster, er det kun i røde druer at resveratrol findes i store mængder. I lang tid nu, har resveratrol været brugt som en medicin, som kan forhindre medicinske forhold relateret til lever, hjerte og blodkar.

I de sidste par årtier, interesse i resveratrol er steget, og forskning gennem årene har fundet, at det er rige på phytoestrogen, anti-cancer og antioxidantiske egenskaber. På grund af disse gavnlige egenskaber, det er blevet en af mest søgte efter føde stoffer, og som sådan der er flere fabrikanter, der producerer resveratrol saft udvundet af druer. Du kan finde resveratrol druesaft i nogen af supermarkedet i din lokalitet, eller endda online. Hvis du køber den online, gøre sikker på dens ægthed, ellers du kan blive holdt for nar.

Klik her for at købe Resveratrol fra officielle hjemmeside

Resveratrol i druesaft

Selvom resveratrol er meget koncentreret i huden af røde druer, er det også findes i frø, stilke, rødder og vinstokke. Den er produceret for at forsvare planten fra sygdomme forårsaget af bakterier og svampe, og af denne årsag disse druer, der dyrkes i køligere himmelstrøg er fundet for at være rig i denne foderblandinger. Det giver dig alle antioxidant egenskaber rødvin sans it’s alkohol. Forskning har desuden fundet, at saften har virkninger ligner når du følger en streng kost plan. Forbruge resveratrol saft betyder, at du spiser mindre af kalorier, som igen er kontrol metabolisme og hjælper dig med at reducere vægten.

Resveratrol saft fordele

Resveratrol sundhedsmæssige fordele omfatter reduktion i risikoen for coronary heart disease og det er på grund af dens antioxidant egenskaber. Selvom andre antioxidanter gerne fødevarer rige på vitamin C og E, siges det, at mængder af antioxidanter i denne saft er højere på grund af tilstedeværelsen af lipofile og hydrofile egenskaber. Der er undersøgelser der har vist virkningerne af resveratrol saft om progression og fremme af kræft. Det er blevet konstateret, at dens antioxidant egenskaber, begrænser og forhindrer vækst af cancer celler.

Desuden har undersøgelser også vist at det begrænser dannelsen af frie radikaler. Desuden har undersøgelser vist, at den forhindrer dannelsen af enzymer, der fremmer vækst af tumor celler. Det er fundet, at den forhindrer produktion af flere enzymer som lipoxygenase og cyclooxygenase. Når nogen del af kroppen er såret produceres disse enzymer i overskud, som igen ophidser del af kroppen.

Klik her for at købe Resveratrol fra officielle hjemmeside

Resveratrol saft bivirkninger

Resveratrol saft har ikke vist sig for at forårsage nogen bivirkninger. Men der er rapporter, der forbruger overskydende denne saft kan øge din følsomhed over for udsving i temperatur. Derudover er der nogle mennesker, som har rapporteret en stigning i acne. Derudover ligesom andre kost supplement er der gange når kilden ikke nævnt godt, så du skal klar over sådanne produkter.

Indtil dato har FDA endnu ikke godkendt resveratrol saft som en sikker supplement som der har været nogen afgørende bevis for sine gavnlige egenskaber. Undersøgelser på rotter har vist, at hvis denne saft er taget i høje doser der er en mild øgede østrogene aktivitet i hunner, som kan være skadelige, hvis taget af kvinder med betingelser, der er østrogen følsomme.

Så alt i alt er resveratrol saft ikke skadeligt, hvis taget i små doser. Men hvis din krop ikke vænne sig til det, der er måder din krop fortæller dig. Og hvis du finder noget forkert, komme i kontakt med en sundhedspleje udbyderen så du kan få eksperthjælp.

Klik her for at købe Resveratrol fra officielle hjemmeside


Søger efter “Resveratrol Saft”


Relaterede artikler til “Resveratrol Saft”