Resveratrol Sok

Tukaj smo vam nekaj prednosti resveratrol grozdnega soka, poleg nekaj stranskih učinkov. Resveratrol je protimikrobno snov najdemo v koži grozdja in drugega sadja, kot so arašidi, murve, lily, smreka in evkaliptusa, ki pomaga v boju proti glivične okužbe v teh vrst.

Čeprav je snov najdemo v vseh teh sadje in cvetje, je samo v rdeče grozdje da resveratrol je najti v večjih količinah. Za dolgo časa sedaj, resveratrol je bil uporabljen kot zdravilo, ki lahko prepreči obolenj, povezanih z jetra, srce in ožilje.

V zadnjih nekaj desetletjih povečala zanimanje za resveratrol in raziskav v letih ugotovil, da je bogata z phytoestrogen, raziskujeta in antioksidativne lastnosti. Zaradi teh koristnih lastnosti, to je postal eden od najbolj iskan živila, in kot taka obstaja več proizvajalcev, ki proizvajajo resveratrol sok iz grozdja. Lahko najdete resveratrol grozdnega soka v vseh trgovinah v vašem kraju, ali celo na spletu. Če kupujete to online, poskrbite, da njene verodostojnosti, ali pa ste lahko sprejeti za vožnjo.

Kliknite tukaj za nakup Resveratrol iz uradna spletna stran

Resveratrol v grozdni sok

Čeprav resveratrol so močno zgoščeni v koži rdečega grozdja, je prav tako najdemo v semena, stebla, korenin in vinsko trto. Pridobiva se brani rastlin iz obolevanja zaradi bakterij in gliv, in zaradi tega razloga so tiste grozdja, ki se gojijo v hladnejše climes ugotovljeno, da je bogata s to spojino. To vam daje vse antioksidativne lastnosti rdečega vina sans je alkohol. Poleg tega raziskava je ugotovila, da sok ima učinke, podobne strogo dieto načrt, če boste sledili. Porabijo resveratrol sok pomeni so porabijo manj kalorij, kar je nadzor metabolizem in vam pomaga, da zmanjšanje teže.

Resveratrol sok koristi

Resveratrol zdravstvene koristi vključuje zmanjšanje možnosti za koronarne bolezni srca in da je zaradi svoje antioksidativne lastnosti. Čeprav drugi antioksidanti, kot živila bogata z vitaminom C in E, je dejal, da količine antioksidantov v ta sok je višja zaradi prisotnosti lipofilne in hidrofilni lastnosti. Obstajajo študije, ki so pokazali učinki resveratrol sok na napredovanje in promocija raka. Je bilo ugotovljeno, da antioksidativne lastnosti, omejuje in preprečuje rast rakavih celic.

Poleg tega študije so tudi pokazale, da omejuje nastanek prostih radikalov. Poleg tega, testi so pokazali, da preprečuje nastanek encimov, ki spodbujajo rast tumorskih celic. Ugotovljeno je bilo, da preprečuje nastanek več encimov kot lipoxygenase in ciklooksigenaze. Kadar je poškodovan kateri koli del telesa teh encimov se proizvajajo v presežek, ki inflames pa tisti del telesa.

Kliknite tukaj za nakup Resveratrol iz uradna spletna stran

Resveratrol sok neželeni učinki

Resveratrol sok ni dokazano, da povzroča neželenih stranskih učinkov. Vendar pa obstajajo poročila, da porabijo presežek tega soka lahko poveča vašo občutljivost na nihanje temperature. Poleg tega so nekateri ljudje, ki so poročali o povečanju akne. Poleg tega tako kot drugi dodatek prehrani, so časi ko vir tudi ni omenil, tako da boste morali zavedati teh proizvodov.

Do datuma FDA je še niso odobreni resveratrol sok kot dodatek varno kot ni bilo prepričljivih dokazov za koristne lastnosti. Študije na podganah so pokazale, da če ta sok, ki v velikih odmerkih je blagi povečanje estrogenih dejavnosti pri ženskah, kateri maj obstati škodljiv, če sprejme ženske s pogoji, ki so estrogen občutljive.

Torej, vse v vsem, resveratrol sok ni škodljiva, če sprejeti v majhnih odmerkih. Vendar, če vaše telo ne navadiš, obstajajo načinov, da vaše telo bo vam povem. In če boste našli kaj narobe, stopite v stik z zdravstvenih storitev tako, da poiščete strokovno pomoč.

Kliknite tukaj za nakup Resveratrol iz uradna spletna stran


poišče “Resveratrol Sok”


Sorodni članki za “Resveratrol Sok”