Vadelma Ketonit Arvostelut – Ihme Rasvanpolttaja Dr. Oz

Vasta äskettäin, hyvin harvat ihmiset ollut kuullut vadelma ketonit, aromaattisia yhdisteitä, jotka antavat marjat tunnusomainen haju. Nykyään luontaistuotekaupoista on vaikeuksia pitää kapseleita tai tavaraa, niiden hyllyille. Melkein yhdessä yössä, hämärtää kasvi-yhdiste tuli seuraava iso juttu Painonpudotus- ja piti treenivideo Dr. Oz.

Helmikuuta jaksossa Dr. Oz show Mehmet Oz kertoi katsojat vadelma ketonit oli nro 1 ihme pullo polttaa rasvaa. Kun Oz vaatii jotain ihme, se ei pysy hämäriä pitkään.

Adjektiivi, kuten miracle käytetään Pääkirjoitus laitteen kuvaamaan empiirisiä tuloksia esimerkkinä meidän show vieraille. Meidän yleisö eivät ole tiedemiehiä ja show on elävämpiä kuin kuiva tieteellinen keskustelu, tiedottaja Näytä Tim Sullivan sanoi julkilausuman, lisätä, että show ei katso täydentää magic luettelomerkkeinä.

Ehdottomasti potilaani kyselemässä, sanoo tohtori Peter Lipson, sisätautilääkäri ja kliininen apulaisprofessori lääketieteen Wayne State University School of Medicine Detroitissa. Kerron heille, että en tiedä, jos se auttaa, ja eikä kukaan muu.

Jopa henkilökunta näyttää löytyi vastaus on yllättäen innokas, Sullivan sanoo.

Klikkaa tästä ostaa vadelma Ketoni Plus

Kourallinen tutkimukset Aasiasta ehdottaa, että vadelma ketonit – jotka muistuttavat kemiallisesti kapsaisiini, lämpö yhdiste Chilessä paprikat — voisi auttaa polttaa rasvaa, erityisesti rasva, joka kerääntyy maksaan. Mainittuja hyötyjä ovat vaikuttavia: alentaa kolesterolia, valonarkuus, insuliini, ja kyllä, laihtuminen.

Mutta kaikki nämä tutkimukset oli vakava puute: Jyrsijät eivätkä solut koeputkissa mukana, ei ihmisiä. Ja se on paljon rikkojan sanoo Melinda Manore, Oregon State University Corvallis ravitsemus professori. Hän toteaa, että paljon painonlasku täydentää, jotka näyttävät lupaavilta laboratorio jyrsijät eivät tosielämässä sujua. En suosittelisi tätä tuotetta kunnes on viitteitä siitä, että se toimii, hän sanoo.

Jotkut hype noin vadelma ketonit voivat todella perusteltua, sanoo Stephen Anton, apulaisprofessorin ikääntyminen ja vanhusten tutkimus yliopiston Florida Gainesville. En tiedä, jos haluan käyttää sanaa ihme, hän lisää.

Täydentää yritys, joka kehittää vadelma ketoni-tuote, on tutkinut useita kasvien yhdisteitä painonlasku-mahdollisuuksia. Tämä on jotain, joka näyttää lupaavalta, mutta tarvitset kliinisissä tutkimuksissa vahvistaa lupaus, hän sanoo.

2012 Tutkimuksessa Kiinasta todettiin, että vadelma ketonit oli useita terveyshyötyjä, kuten parantaa insuliiniherkkyyttä ja vähentää rasvaa maksassa — rottien ruokitaan rasvainen ruokavalio. Anton vertaa niin tuloksia resveratrol, kasvi yhdiste, joka ensimmäinen näytti sydän-terveellistä eduista eläimillä, ennen kuin siitä tuli suosittu ainesosa täydentää Varhaiset tutkimukset. Myöhemmin tutkimukset viittaavat siihen, että se auttaa myös ihmisten sydämiin.

Klikkaa tästä ostaa vadelma Ketoni Plus

Vadelma ketonit Dr. Oz suositella

Dr. Oz televisio segmentoida esillä ennen ja jälkeen kuvia naisista, jotka sanoivat laihtunut merkittävästi ottaen vadelma Ketoni täydentää. Mutta Oz totesi, että naiset oli myös dieted ja selvitettävä. Dr. Oz-sivuilla sanotaan, että vadelma ketonit toimivat parhaiten, kun pariksi säännöllinen liikunta ja tasapainoinen ruokavalio.

Mitään keskustella Oz: n Show on pidettävä korvikkeena peruslinjasta ruokavalio ja liikunta, Sullivan sanoo. Mitään tarpeeksi vahva auttaa sinua on vahva tarpeeksi satuttaa sinua on jotain Oz sanoo usein, mukaan Sullivan.

Ruokavalio ja liikunta-todellinen salainen laihtuminen — eivät ole suuri salaisuus, Lipson sanoo. Hän lisää, että vanhanaikainen lähestymistapa ei tee suuri televisio, minkä vuoksi hän ajattelee Oz ja muita television henkilöitä päätyä touting uusia, jännittäviä tuotteita, jotka voidaan tai ei toimi.

Klikkaa tästä ostaa vadelma Ketoni Plus

Vadelma Ketoni ruokavaliota leikata alas ylilyöntejä

Kaikkia marjoja kasvaa ja kasvikunnan lajien vadelma, riveissä korkea koska sen paino, vähentää ominaisuuksia. Hedelmä on salainen ainesosa maukkaita, vähäkalorinen kesällä juomien. Tämän löydön hukkua tieteellistä tutkimusta on tehty luoda erikoisagentti kutsutaan vadelma Ketoni, joka on tärkein aromi koostetun hedelmiä. Luonnollinen fenoliset punaisia marjoja, yhdiste on pitkään käytetty kosmetiikkateollisuus ja hajuvesimyymälät. Suuri keinotekoinen elintarvikelisäaine, agentti antaa ulos hedelmäinen tuoksu ja on yksi kalliimpia luonnollisia makuja ole. Innoittamana tehokkuutensa, lääkärit ovat laatineet vadelma Ketoni ruokavalio kuin Emission jumaloida ylipaino.

Ruokavalio valmistetaan vadelma otteita, jotka paitsi vähentää rasvaa myös lainata herkullinen tuoksu tuote. Ristiriitoja ja epäilyksiä on herättänyt, koska se tunnetaan ennen kaikkea ei ole muuta kuin hajuvesi-entsyymi. Useimmat ihmiset eivät Yhdistä se punnitaan menettää tuotteita. Kuten Dr. Oz väittää hänen ilmiömäisen suositun TV-sarjan tuote näyttää ihmeellisiä tuloksia. Vihreää teetä ja acai marjat raivon jälkeen uusi vadelma Ketoni-lisäosa on uudistanut raivoa markkinoilla.

Klikkaa tästä ostaa vadelma Ketoni Plus

Jos mietit, miten maku agentti voi vaikuttaa rasvasolujen, niin tässä on mitä sinun tarvitsee tietää. Ruokavalio vähentää paksu masu pullistuma hyökkää suoraan tallentaa sen maksan rasvaa. Näin ollen vadelma Ketoni pillereitä kulutus aikana sinun täytyy varmista, että et ole rasvainen ruokavalio. Kuitenkin vadelma Ketoni ruokavalio voi työskennellä entistä suuremman tehokkuuden, jos se kulutetaan muut super hedelmät kuten Afrikkalainen Mango. Nämä ravintolisät tehokkuus on että se ei sisällä keinotekoisia yhdisteet siinä. Näin ne tekevät koko prosessin laihtuminen, tehokas, sujuvaa ja vaivatonta.

Syrjään nesteytyslaitteet rasvaa, tuote on useita terveyshyötyjä. Kun polttaa rasvaa kehosta, vapauttaa energia antaa kehon energiaa varastoitu ylös rasvasta. Näin ollen käyttäessään aikana kulutus vadelma ketoni-supplement voi olla erittäin tehokas päästä eroon rasva laskeumat jopa nopeammin käynnistämättä kehon alhainen energia. Tuotteessa on lisäksi myös luonnon antioksidantteja, joka hoitaa ihon terveyteen. Lisäksi antioksidantit suojaavat elin kehittymistä vakavia sairauksia, kuten syöpää taistelut kaikelta saastumiselta. Joten aineenvaihdunnan parannukset todennäköisesti myös niiden saannin takia.

Klikkaa tästä ostaa vadelma Ketoni Plus

Tarvitset vain kuluttaa tuotteen säädellyssä ja katsoa sen suorittaa optimaalisesti, vähentää koko paisuttivat kehon kurvikas kehyksessä näkyvä linjat ja käyriä. Vadelma Ketoni laihtuminen on erittäin tehokas ja turvallinen, koska lääkärit ovat tunnustaneet yhdiste ei vaikuta lihavuus on solutasolla, mikä pitää koko poltto-alas tasaista ja helppoa. Onko hyvä mieli yrittää niitä hankkia niitä verkossa laskurit nauttia hinnanalennus jokaisen tiedoston.


Etsii “Vadelma Ketonit Arvostelut – Ihme Rasvanpolttaja Dr. Oz”

  • vadelma ketonit
  • toimiiko rasvanpolttajat
  • vertaa vadelma ketoni

Aiheeseen liittyviä artikkeleita “Vadelma Ketonit Arvostelut – Ihme Rasvanpolttaja Dr. Oz”