Verde Extract De Boabe De Cafea – Dr Oz Recomandă Pentru Pierderea în Greutate

Acesta este anunţat ca fiind un produs revoluţionar nou pierdere în greutate, care poate topi de lire sterline fără a dieta sau exercitii.

Deşi clar sună prea frumos să fie adevărat, verde bob de cafea extras este zboară de pe rafturi la magazine alimentare naturale şi este în mare a cererii on-line.

Este printre vânzătorii sus chiar acum, a declarat Stacey-Anne Bistak, care lucrează la alimente naturale lui Noe în Toronto. Am avut o constantă a alerga pe ea.

Nu este o coincidenţă extras de bob de cafea verde au crescut în popularitate după fiind menţionat pe Dr. Oz Show. În septembrie, după fiind luate la sarcina de critici pentru asteptare extract de boabe de cafea verde produs un miracol, Dr. Mehmet Oz efectuat experiment propriile pe supliment. Folosind 100 de voluntari feminin, Oz, a spus el a găsit femeile care au luat extractul pierdut o medie de două kilograme în două săptămâni. Femeile care au luat un placebo a pierdut o medie de o jumătate de kilogram în timpul celor două săptămâni.

Convins? S-ar putea vrei doar pentru a rezerva hotărâre.

Click aici pentru a cumpara bob de cafea verde de la site-ul oficial

Ce este bob de cafea verde?

Boabe de cafea verde sunt pur şi simplu fasole care nu au fost prăjite. Boabe de cafea verde contin acid clorogenic, care susţinătorii spun încetineşte eliberarea glucozei în organism după o masă, promovând astfel pierderea in greutate. Atunci când boabe de cafea sunt prăjită, cele mai multe dintre acidul clorogenic este pierdut. Extract, realizat cu acid clorogenic, este convertit într-o formă de capsule înainte de a fi vândute consumatorului. Şi aceasta nu vine ieftine. O lună de aprovizionare poate costa între $20 şi 30 dolari.

Creanţele pe bob de cafea verde

Chiar tip extract de boabe de cafea verde într-o căutare pe Internet şi vă voi fi inundate cu companii de publicitate capacitatea sa de a vă ajuta să piardă în greutate. Uite un pic mai aproape şi veţi vedea că multe dintre aceste site-uri de referinţă un studiu special la spre spate sus pretenţiile lor. Acest studiu, publicat în revista diabet, sindrom Metabolic şi obezitate, a fost efectuat pe opt bărbaţi şi opt femei. Acestea au fost fiecare dat o doză mare şi o doză mică de extract de boabe de cafea verde, precum şi un placebo, în trei experimente separate de şase săptămâni, timp. Participanţii au fost încurajaţi să consume un număr similar de calorii în fiecare zi în cursul experimentului.

După 22 de săptămâni, sau aproximativ cinci luni, cercetătorii au constatat că, în medie, participanţii pierdut mai mult de 17 de kilograme.

Ea are o pierdere semnificativă în greutate asociate, în conformitate cu Dr. Joe Vinson, profesor de chimie la Universitatea Scranton din Pennsylvania şi autorul studiului de plumb.

Click aici pentru a cumpara bob de cafea verde de la site-ul oficial

Studiul pe bob de cafea verde

Deşi studiul pe scară largă este citat ca dovadă bob de cafea verde extract de lucrări, experţi nutriţie şi obezitate sunt în cauză validitatea rezultatelor. Acestea evidenţiază mai multe probleme cu studiul, în special faptul că are un design ciudat, neconvenţional şi că a implicat foarte puţini oameni.

Ei, de asemenea, punct că studiul participanţii pierdut greutate în timpul fazei de placebo clinic, care sugerează extract de boabe de cafea verde nu a fost responsabil pentru pierderea lor de greutate. De exemplu, participanţii pot au simţit încurajate să slim jos, deoarece greutatea şi dieta lor au fost monitorizate ca parte a studiului.

În mod clar nu este nimic Magic despre ea, a spus Dr. Arya Sharma, profesor de Medicină şi Catedra de cercetare a obezităţii şi management la Universitatea din Alberta.

Dar chiar dacă încă doriţi să cred că rezultatele studiului, considera că se spune oameni poate pierde o cantitate semnificativa de greutate fără a modifica lor aportul caloric sau nivelurile de activitate fizică. Este imposibil.

Obicei, atunci când studiile rupe legile fizice ale universului, de obicei, există ceva în neregulă cu studiul în sine, a spus Dr. Yoni Freedhoff, directorul medical Institutului Medical bariatrica Ottawa, care scrie probleme de greutate, un blog popular pe probleme de nutriţie.

În notele de subsol în studiu, autorii reţineţi că au nici un conflict de interese în această lucrare. Că nu spun intreaga poveste. Deşi Vinson este listată ca autorul principal al studiului, el de fapt nu a făcut nici de cercetare. Studiul a fost efectuat în India. Vinson examinate datele şi a scris lucrarea de studiu.

În timp ce Vinson constată că extractul boabe de cafea verde utilizate în studiu a fost furnizat de aplicat alimente Ştiinţe Inc., o companie cu sediul în Texas, el nu a menţionat că societatea a plătit-l să scrie studiul.

Atunci când intrebat despre acest potenţial conflict de interese, Vinson, a declarat că el nu câştig financiar, dacă compania vinde o multime de produs şi că Jurnalul nu au nevoie de el să dezvăluie relaţia.

Click aici pentru a cumpara bob de cafea verde de la site-ul oficial

Dar lipsa de divulgare este gravă, pentru că ar putea fi înşelătoare pentru cei care au citit-o, a spus simona.


Cautari pentru “Verde Extract De Boabe De Cafea – Dr Oz Recomandă Pentru Pierderea în Greutate”

  • obezi care luat extract de boabe de cafea
  • cafea verde dr oz
  • cafeaua verde in the dr oz show
  • doctor oz recomanda cafeaua verde
  • dr oz recomanda cafeaua verde pentru slabit
  • extract de cafea verde dr oz

Articole pe aceeași temă pentru “Verde Extract De Boabe De Cafea – Dr Oz Recomandă Pentru Pierderea în Greutate”