Zöld Kávébab Kivonat – Dr. Oz Ajánlja A Fogyás

Egy forradalmian új súlycsökkentő termék, amit tud olvad kiló, nélkül a szükség részére a diéta vagy a testmozgás kerül előrevetítették.

Bár jól hangzik túl szép, hogy igaz, zöld kávébab kivonat repül ki a polcokra a természetes élelmiszer üzletek, és online a magas kereslet.

Ez a legjobb eladók között most, mondta Stacey-Anne Bistak, aki dolgozik a Noé természetes élelmiszerek Torontóban. Már volt egy állandó fut rajta.

Nem véletlen, zöld kávébab kivonat hullámzott a népszerűsége után is említi, a Dr. Oz show áll. Szeptember, azután feladata a kritikusok hívás zöld kávébab kivonat egy csoda termék Dr. Mehmet Oz végzett saját kísérlet a kiegészítés. 100 Női önkéntesek segítségével, Oz azt mondta, rájött, hogy azok a nők, akik vettek a kivonat elveszett átlagosan két kiló két hét alatt. Nő, aki vett egy placebo elveszett egy font átlagosan e két hét alatt.

Győzte meg? Csak érdemes foglalni az ítélet.

Kattintson ide vásárolni zöld kávébab-hivatalos honlap

Mi az a zöld kávébab?

Zöld Kávébab, amelyek egyszerűen a bab, amit még nem volt sült. Zöld Kávébab tartalmaznak klorogénsav, amelyek támogatói mondják, lassítja a glükóz felszabadulását a szervezetbe, étkezés után, ezzel is elősegítve a fogyás. Amikor szemes kávé a pörkölt, a legtöbbje a klorogénsav elvész. A kivonat, klorogénsav, készült előtt lét eladott-hoz fogyasztó kapszula formájában alakítják. És ez nem olcsó mulatság. Egy havi ellátás költsége $20 és $30 között.

A követelések a zöld kávébab

Csak típus zöld kávébab kivonat-ba egy internetes keresés, és akkor lesz elárasztották a vállalatok reklám a képessége, hogy segítsen Önnek lefogy. Nézni egy kicsit közelebb, és látni fogod, hogy sok ilyen oldalak hivatkoznak egy adott tanulmány hát fel a követelések. A tanulmány folyóiratban cukorbetegség, elhízás és a metabolikus szindróma nyolc férfi és 8 női zajlott. Minden kaptak egy nagy adag és a zöld kávébab kivonat, csakúgy, mint a placebo-csoportban, alacsony dózisú három külön hat-hét hosszú kísérletek. Megbeszélések résztvevőit arra bátorították, hogy fogyasztani egy ehhez hasonló több kalóriát naponta, a kísérlet során.

22 Hét, vagy körülbelül öt hónap után a kutatók azt találták, hogy átlagosan, résztvevők elvesztette több mint 17 kiló.

Szerint Dr. Joe Vinson, a professzor a kémiát a University of Scranton, Pennsylvania van társítva, jelentős fogyás, és a vezető szerzője a tanulmány.

Kattintson ide vásárolni zöld kávébab-hivatalos honlap

A tanulmány a zöld kávébab

Bár a tanulmány széles körben hivatkozott, mint bizonyíték zöld kávébab kivonat működik, táplálkozás és elhízás szakértők attól tartanak az eredmények érvényessége alatt. Kiemelnek számos probléma-val a tanulmány, különösen az a tény, van egy furcsa, szokatlan design, és hogy az érintett nagyon kevés ember.

Ők is rámutatnak, hogy tanulmány résztvevők lefogyott-a próba, ami arra utal, hogy nem volt felelős a fogyás a zöld kávébab kivonat placebo fázisban. Például a résztvevők érezte arra ösztönzik, hogy karcsú legyőz, mert a súlyuk és a diéta is ellenőrizni a tanulmány részeként.

Egyértelműen nincs semmi mágikus kb, mondta Dr. Arya Sharma, tanár az orvostudomány és az elhízás kutatásában és a University of Alberta menedzsment Tanszék.

De még akkor is, ha még mindig szeretné a tanulmányi eredmények hisznek, úgy, hogy azt mondja, hogy az emberek elveszítik jelentős mennyiségű súlyt, anélkül, hogy módosítaná a kalória-bevitel, vagy a fizikai aktivitás szintje. Lehetetlen.

Általában, ha a vizsgálatok megtörni a fizikai törvények a világegyetem, általában van valami baj van a tanulmány is, mondta Dr. Yoni Freedhoff, Ottawai Bariatric orvosi Intézet, orvosi igazgatója, aki azt írja a súlyos ügyekben, egy népszerű blog táplálkozási kérdésekben.

A lábjegyzeteket a tanulmány a szerzők megjegyzik, hogy nincs összeférhetetlenség ebben a munkában. Ez nem mondja az egész történetet. Vinson szerepel, mint a vezető szerzője a tanulmány, bár ő valóban nem minden, a kutatás. A tanulmányt az Indiából. Vinson megvizsgálta az adatokat, és írt a tanulmány papír.

Míg a Vinson megjegyzi, hogy a zöld kávébab kivonatot a vizsgálat során alkalmazott közölt alkalmazott élelmiszer Sciences Inc., a cég székhelye Texas, nem említette, hogy a vállalat is fizetett neki, hogy írjon a tanulmány.

Amikor kérdezték az esetleges összeférhetetlenség, Vinson azt mondta, hogy ő nem nyereség pénzügyileg ha a cég értékesíti sok termék, és hogy a napló nem volt szükség, hogy a kapcsolat.

Kattintson ide vásárolni zöld kávébab-hivatalos honlap

De a közzététel hiánya, súlyos, mert lehet, hogy megtévesztő, hogy azokat, akik olvasni, Sharma mondta.


Megkeresi a “Zöld Kávébab Kivonat – Dr. Oz Ajánlja A Fogyás”

 • dr oz zöld kávé
 • zöld kávé dr oz
 • zöld kávébab
 • zold kave bab
 • zöld kávébab kapszula dr oz
 • dr oz zöld kávébab
 • zöld kávé kapszula dr oz show
 • zöld kávé típusok
 • zold kave fogyas
 • oz zöld kávé
 • kinek nem ajánlják a zöld kávét
 • kávébab kapszula
 • fogyás zöldkávé bab
 • dr oz zöldkávé diéta
 • dr oz zöld kávé kapszula

Kapcsolódó cikkek “Zöld Kávébab Kivonat – Dr. Oz Ajánlja A Fogyás”