εκχύλισμα πράσινου φασολιών καφέ για απώλεια βάρους

Όλες θα θέλαμε μια λύση απώλειας βάρους που λειτουργεί πραγματικά, δεν θα έχουμε; Ενώ η υγιεινή διατροφή και άσκηση, είναι πάντα ενδεδειγμένο, και ο πιο γρήγορος τρόπος για να μας απώλεια βάρους σε τροχιά, θα ήταν ωραίο να έχουμε μια μικρή επιπλέον χείρα βοηθείας να ρίξει μερικά κιλά περισσότερα.

Καλά, τώρα φαίνεται σαν που πραγματικά θα μπορούσε να είναι μια πραγματικότητα! Μελέτες δείχνουν όλο και περισσότερο ότι οι εκχύλισμα πράσινου φασολιών καφέ μπορεί να συμβάλει σημαντικά στη καύση του λίπους, καθώς και μια συνεπή, σταθερή απώλεια βάρους!

Τι είναι πράσινο εκχύλισμα καφέ;

Πράσινο εκχύλισμα καφέ είναι απόσπασμα προέρχεται από κόκκους καφέ που είναι μη μεταποιημένα? απλά, πώς μεγαλώνουν πάνω στο φυτό και αυτό που είναι στο σημείο συγκομιδής. Τα φασόλια καφέ που είμαστε εξοικειωμένοι με έχουν υποστεί φρύξη, όσον αφορά τους από τους φυσικό πράσινο χρώμα, ένα σκοτεινό καφέ.

Ο λόγος γιατί ο πράσινος καφές εκχύλισμα θεωρείται να είναι ιδιαίτερα ευεργετικά είναι ότι η χημική σύνθεση τους δεν έχει αλλοιωθεί με οποιονδήποτε τρόπο από τη διαδικασία μαγειρέματος, και έτσι οι παράγοντες που προάγουν την υγεία είναι αμείωτο, και μπορούν να έχουν μέγιστο αντίκτυπο!

Λαμβάνοντας το πράσινο εκχύλισμα καφέ είναι πολύ διαφορετικό από πίνοντας ένα φλιτζάνι καφέ? Πρώτον, το εκχύλισμα είναι πολύ χαμηλότερα στην καφεΐνη, οπότε μην ανησυχείτε ότι μπορεί να επηρεάσει τα νεύρα σας. Ότι ένα φλιτζάνι καφέ μπορεί να περιέχει μέχρι 100mg της καφεΐνης, πράσινο εκχύλισμα καφέ έχει μόνο περίπου 20mgs.

Και δεδομένου ότι είναι η διαδικασία καβουρδίσματος καφέ που να δίνει είναι χαρακτηριστική γεύση, εκχύλισμα πράσινο καφέ δεν μοιάζουν καθόλου εκεί είτε! Αντ αυτού, ο πράσινος καφές είναι ήπια σε γεύση, και την πικρή γεύση, αλλά όταν φτιάχνεται σε κάψουλες, αυτό καταλήγει να είναι σχεδόν άγευστο.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε πράσινα φασόλια καφέ από την επίσημη ιστοσελίδα

Πράσινο εκχύλισμα καφέ βοήθεια ως βοήθημα απώλειας βάρους

Μελέτες έχουν δείξει ότι εκχύλισμα πράσινου καφέ περιέχει το Χλωρογενικό οξύ, το οποίο είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό.

Το χλωρογενές οξύ λειτουργεί από την επιβράδυνση και μειώνοντας την απορρόφηση της γλυκόζης στην κυκλοφορία του αίματος? Αυτό σημαίνει ότι η απελευθέρωση της ινσουλίνης είναι επίσης επιβραδύνεται? ινσουλίνη στο η ορμόνη που είναι υπεύθυνη για τον έλεγχο των επιπέδων του σακχάρου στο αίμα μας.

Όταν η γλυκόζη απορροφάται στο αίμα μας, ινσουλίνη απελευθερώνεται, αντλώντας τη γλυκόζη από το αίμα, και λέγοντάς το σώμα για να το μετατρέψει σε λίπος για την αποθήκευση. Έτσι, κρατώντας μας σάκχαρα αίματος υπό έλεγχο, παραγωγή λίπους θα επιβραδυνθεί. Αυτό θα σε γυρίσει άμεση συκώτι μας να μεταβολίσουν το λίπος που υπάρχει ήδη, να χρησιμοποιούν ως καύσιμο για το σώμα.

Πράσινο εκχύλισμα καφέ έχουν άλλα οφέλη για την υγεία

Σίγουρα δεν! Πράσινο εκχύλισμα καφέ είναι επίσης σε θέση να μειώσει την αρτηριακή πίεση μας! Αυτό και πάλι, είναι ότι θα είναι προς τα κάτω το Χλωρογενικό οξύ που περιέχει. Πρόωρη έρευνα προτείνει ότι πράσινο εκχύλισμα καφέ μια μέρα μπορεί να είναι επίσης χρήσιμη για την καταπολέμηση της νόσου του Alzheimer. Αντιοξειδωτικά, όπως το Χλωρογενικό οξύ είναι επίσης ευρέως πιστεύεται ότι έχει αντιγηραντικές ιδιότητες? πραγματικά ένα ευέλικτο, φυσικά-φάρμακο κατάπληξης!

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε πράσινα φασόλια καφέ από την επίσημη ιστοσελίδα

Μελέτες για πράσινη εκχυλίσματος καφέ

Αυτή η τελευταία μελέτη από το Πανεπιστήμιο του Scranton, και δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα του διαβήτη και μεταβολικό σύνδρομο, παχυσαρκία, έδειξε ότι οι συμμετέχοντες έχασε σημαντικό βάρος λαμβάνοντας πράσινο καφέ εκχύλισμα.

Πού να αγοράσετε πράσινο εκχύλισμα καφέ

Πράσινο εκχύλισμα καφέ έχει μια εξαιρετικά υψηλή συγκέντρωση χλωρογενές οξύ, το οποίο είναι ο παράγοντας απώλειας βάρους. Θυμηθείτε – δεν θα βρείτε χλωρογενές οξύ σε κανονικό καφέ, δεδομένου ότι η διαδικασία καβουρδίσματος σπασίματα αυτό κάτω. Μόνο που πρέπει να κοιτάξουμε στο Διαδίκτυο για να βρείτε το τεράστιο αριθμό των θετικά μαρτυρίες, υμνώντας αυτό ειδική λίγο κόκκος! Γιατί δεν σας δοκιμάσετε πράσινο καφέ ΑΠΌΣΠΑΣΜΑ σήμερα, και ποιος ξέρει, σε μια-δυο εβδομάδες ακριβώς να είστε λίγα κιλά ελαφρύτερο!

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε πράσινα φασόλια καφέ από την επίσημη ιστοσελίδα


Αναζητά το “εκχύλισμα πράσινου φασολιών καφέ για απώλεια βάρους”

  • φασολια πρασινου καφε επισημη ιστοσελιδα
  • Εκχύλισμα από κόκκους πράσινου καφέ που μπορω να τα αγορασω
  • μεθοδος εκχυλισματος κοκκων πρασινου καφε
  • πρασινος καφες μαρτυριες

Σχετικά Άρθρα για το “εκχύλισμα πράσινου φασολιών καφέ για απώλεια βάρους”