οφέλη για την υγεία του πράσινου φασολιών καφέ εκχύλισμα

Ενώ οι περισσότεροι στην κοινωνία πιστεύουν ότι ο καφές είναι κακό για την υγεία αυτό είναι μόνο μια μισή αλήθεια. Καθαρό εκχύλισμα πράσινο-καφέ έχει γίνει ένα από τα κορυφαία πωλώντας βάρους απώλεια προϊόντα στην αγορά. Εκχύλισμα πράσινου φασολιών καφέ έχει κάποια πολύ καλή υγεία και την απόδοση συναφή οφέλη.

Υπάρχουν δύο κύριοι τύποι καφέ φυτά· Arabica και Robusta. Το υψηλότερο εκχύλισμα φασολιών καφέ ποιότητας πράσινο προέρχεται από το φυτό Arabica, το οποίο είναι το υψηλότερο της πολυφαινόλες αντιοξειδωτικά Χλωρογενικό οξέα καφεϊκό. Η πλειοψηφία των ποτών καφέ είναι λείπει έξω σε πολλά από τα οφέλη που περιέχει καφέ. Η βαθιά διαδικασία καβουρδίσματος μειώνει σημαντικά το αντιοξειδωτικό περιεχόμενο.

Επιπλέον, ο καφές είναι ένα από τα πιο ευρέως φυτοφαρμάκων/ζιζανιοκτόνο ψεκάζονται καλλιέργειες στον κόσμο. Μελέτες έχουν δείξει πάνω από 1000 τοξικές χημικές ουσίες στο καβουρδισμένο καφέ. Είναι σημαντικό να χρησιμοποιούνται οργανικά καφέ που είναι απαλλαγμένο από αυτές τις επικίνδυνες χημικές ουσίες που μιμούνται τις ορμόνες, πιό congesτα ήπαρ, τα νεφρά και τα έντερα μας και την προώθηση της ανάπτυξης του καρκίνου.

Ένα άλλο ισχυρό καρκινογόνο παράγεται όταν υψηλής θερμοκρασίας μαγείρεμα (ψήσιμο, τηγάνισμα, & ψήσιμο) βλάπτει σάκχαρα που στη συνέχεια να αλληλεπιδρούν με το αμινοξέος ασπαραγίνη. Αυτή η χημική αντίδραση που δημιουργεί το ακρυλαμίδιο ισχυρό καρκινογόνο. Άμεση και βαθιά ψητό καφέ έχει αποδειχθεί ότι έχουν σημαντικά περισσότερες ακρυλαμιδίου από ζυθοποιηθεί καφέ.

Υπάρχουν πολλά μεγάλα οφέλη υγείας που συνδέονται με την κατανάλωση καφέ. Μια πρόσφατη μελέτη έδειξε ότι τα άτομα που κατανάλωναν περισσότερο καφέ είχε το χαμηλότερο κίνδυνο του διαβήτη τύπου ΙΙ. Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι το Χλωρογενικό οξύ μειώνει την απελευθέρωση και την δημιουργία της περίσσεια γλυκόζης στο σώμα.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε πράσινα φασόλια καφέ από την επίσημη ιστοσελίδα

Οφέλη για την υγεία του εκχύλισμα πράσινου φασολιών καφέ

Αγνό εκχύλισμα πράσινου φασολιών καφέ είναι εξαιρετικά επωφελής για τον ανθρώπινο οργανισμό λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς του αντιοξειδωτικά polyphenal. Αντιοξειδωτικά παρέχει μια πληθώρα οφέλη για την υγεία όπως η προστασία του οργανισμού από τις βλαβερές τοξίνες και τις ελεύθερες ρίζες. Εκχύλισμα πράσινου φασολιών καφέ, καθώς και τα αντιοξειδωτικά που περιέχονται μέσα σε αυτό, μπορεί να βοηθήσει τους ανθρώπους να χάσουν βάρος, να αυξήσει το μεταβολισμό τους και να διατηρήσουν υγιή καρδιαγγειακή λειτουργία και την αρτηριακή πίεση.

Εκχύλισμα πράσινου φασολιών καφέ για απώλεια βάρους

Τα αντιοξειδωτικά που περιέχονται στο εκχύλισμα πράσινου φασολιών καφέ, ίσως το πιο αξιοσημείωτο είναι χλωρογενές οξύ. Αυτό το ισχυρό αντιοξειδωτικό ενισχύει μεταβολισμό αλλάζοντας τη γλυκόζη τρόπο απορροφάται στο σώμα.

Το χλωρογενές οξύ μειώνει την απελευθέρωση της γλυκόζης στην κυκλοφορία του αίματος. Τα υψηλότερα ποσά γλυκόζης απελευθερώνονται μετά από τα γεύματα και τη σωματική δραστηριότητα. Το σώμα χρησιμοποιεί αυτή η γλυκόζη ως ενέργεια. Όταν το σώμα δεν απαλλάσσει τόσο πολλή γλυκόζη, αναγκάζεται να κάψει λίπος κύτταρα για την ενέργεια. Αυτή η διαδικασία ονομάζεται θερμογένεση.

Χλωρογενικό οξύ βοηθά επίσης να εμποδίσει την απορρόφηση του διατροφικού λίπους και της ισχυρής αντιοξειδωτικής δράσης της χλωρογενές οξύ μπορεί να μειώσει ακόμη και την ανάπτυξη νέων κυττάρων λίπους. Όλοι αυτοί οι παράγοντες βοηθούν χλωρογενές οξύ που συμβάλλουν στην απώλεια βάρους.

Εκχύλισμα πράσινου φασολιών καφέ για αντιοξειδωτική προστασία

Αγνό εκχύλισμα πράσινου φασολιών καφέ είναι συσκευασμένα με πολλά αντιοξειδωτικά που βοηθούν στην προστασία του οργανισμού από τοξίνες και τις ελεύθερες ρίζες. Τα αντιοξειδωτικά που περιέχονται στο εκχύλισμα πράσινου φασολιών καφέ εργασία να εξουδετερώσει πολλούς τύπους καρκινογόνες ενώσεις πριν να κάνουν οποιαδήποτε ζημία στα κύτταρα του σώματος και το DNA. Αυτό βοηθά στην προστασία του οργανισμού από την ανάπτυξη της νόσου. Αντιοξειδωτικά λειτουργούν επίσης να επιβραδύνει τη διαδικασία της γήρανσης.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε πράσινα φασόλια καφέ από την επίσημη ιστοσελίδα

Εκχύλισμα πράσινου φασολιών καφέ για υγιή πίεση αίματος

Χλωρογενικό οξύ έχει βρεθεί ότι προάγει την υγιή πίεση αίματος. Το αντιοξειδωτικό αυτό λειτουργεί εξουδετερώνοντας τις ελεύθερες ρίζες για την πρόληψη της οξείδωσης της LDL (κακής) χοληστερόλης που βοηθά το σώμα να διατηρήσει υγιή πίεση αίματος εντός των φυσιολογικών ορίων.

Εκχύλισμα πράσινου φασολιών καφέ για την καρδιαγγειακή υγεία

Αίματος που περιέχει μια υψηλή συγκέντρωση της ομοκυστεΐνης μπορεί να προκαλέσει καρδιαγγειακές παθήσεις, εμφράγματα, εγκεφαλικά επεισόδια, και οι θρόμβοι αίματος. Το Χλωρογενικό οξύ που βρίσκεται στο εκχύλισμα πράσινου φασολιών καφέ έχει αποδειχθεί ότι μειώνει τα επίπεδα της homocysteinein το αίμα.

Εκχύλισμα πράσινου φασολιών καφέ για υγιή σακχάρου στο αίμα επίπεδα

Η έρευνα δείχνει ότι το Χλωρογενικό οξύ που βρέθηκαν με εκχύλισμα πράσινου φασολιών καφέ βοήθεια να διατηρήσει υγιή τα επίπεδα σακχάρου. Ανθυγιεινά σακχάρου στο αίμα επίπεδα συνδέονται τακτικά με υψηλή αρτηριακή πίεση και η παχυσαρκία. Το χλωρογενές οξύ μπορεί να αποτρέψει ανθυγιεινά σακχάρου στο αίμα επίπεδα βοηθώντας το σώμα να διατηρήσει μια υγιή πίεση αίματος και μείωση του σωματικού λίπους, αναστέλλοντας την παραγωγή της γλυκόζης.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε πράσινα φασόλια καφέ από την επίσημη ιστοσελίδα

Εκχύλισμα πράσινου φασολιών καφέ για την ισορροπία του σακχάρου στο αίμα

Ισορροπία του σακχάρου στο αίμα είναι ένα απολύτως κρίσιμο μέτρο της υγιούς γήρανσης στο σώμα. Πάρα πολύ ζάχαρη και σπόροι στη διατροφή θα οδηγήσει σε ανισορροπίες του σακχάρου στο αίμα. Το σώμα μπαίνει στη συνέχεια μέσα από σπείρες του υπεργλυκαιμία και υπογλυκαιμία. Αυτές τις ανισορροπίες του σακχάρου στο αίμα προκαλούν φλεγμονή στο Σώμα ότι συστήματα ορμονική ελέγχου ζημιών, τα όργανα, και λειτουργία του ανοσοποιητικού.

Υπερφόρτωση γλυκόζης είναι μια άλλη σημαντική αιτία των ανισορροπιών του σακχάρου στο αίμα. Αυτό συμβαίνει όταν η γλυκόζη απελευθερώνεται στην κυκλοφορία του αίματος από τους ιστούς μυών και του ήπατος, ακόμα κι αν το σάκχαρο του αίματος είναι ήδη αυξημένα. Το κοινό σύμπτωμα της αυτό είναι αυξημένα νηστείας σακχάρου στο αίμα επίπεδα. Τη νύχτα, το άτομο έχει αυξημένα φωσφατάση-6-γλυκόζη (G6P) ενζυμική δραστηριότητα που προκαλεί μια ανυψωμένη απελευθέρωση γλυκόζης από το μυς και το συκώτι. Το σώμα είναι βασικά η κατανάλωση αυτούς τους ιστούς.

Τα τελευταία στοιχεία δείχνουν ότι υγιή νηστείας σακχάρου στο αίμα σειρές είναι μεταξύ 65-85 mg/DL. Εν τω μεταξύ, μετά γεύμα σειρές (2 ώρες μετά) πρέπει να ποτέ δεν πάει πάνω από 120 mg/dL. Όταν τα επίπεδα υψηλότερα δοκιμή είναι μια σαφή ένδειξη του οξειδωτικού στρες καταστροφικές κύτταρα και ιστούς του σώματος.

Η σημαντική αντιοξειδωτική στο εκχύλισμα πράσινου φασολιών καφέ, Χλωρογενικό οξύ, έχει αποδειχθεί ότι αναστέλλει βαθιά την απελευθέρωση του ενζύμου G6P που σημαντικά να σταθεροποιεί τα επίπεδα σακχάρου. Σε μία κλινική μελέτη με μια δόση 400mg του πράσινου φασολιών καφέ εκχύλισμα παρουσίασαν μείωση 32% μετά το γεύμα αίματος γλυκόζη ακίδα. Αυτό μεταφράζεται σε κάποιον που θα έχουν μια εξαιρετικά επικίνδυνη 160mg/dL σακχάρου στο αίμα επίπεδο κάτω σε ένα ασφαλές επίπεδο μεταγευματικής 109 mg/dL

Σακχάρου στο αίμα σταθερή επιτρέπει την καλύτερη ενέργεια, πνευματική διαύγεια, ορμονών, δυνατότητες αποτοξίνωση και απώλεια βάρους. Εκχύλισμα πρώτες πράσινο φασόλι καφέ μαζί με άλλη superfoods όπως κακάο και κανέλα δείχνουν εξαιρετικά αποτελέσματα στην σταθεροποιώντας σακχάρου στο αίμα και τη βελτίωση της συνολικής σωματικές λειτουργίες. Ο συνδυασμός των τριών αυτών synergizes, επίσης, να δημιουργήσετε ακόμη μεγαλύτερη αποτελέσματα στο σώμα.

Λόγω της διουρητικές επιδράσεις της καφεΐνης στον καφέ είναι απαραίτητο να καταναλώνουμε επιπλέον νερό. Το νερό πρέπει ιδανικά να είναι από ένα φυσική ελατήριο ή έχουν περάσει από μια διαδικασία βαθιά διήθηση σεαπομακρύνω περιβαλλοντικές τοξίνες.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε πράσινα φασόλια καφέ από την επίσημη ιστοσελίδα


Αναζητά το “οφέλη για την υγεία του πράσινου φασολιών καφέ εκχύλισμα”


Σχετικά Άρθρα για το “οφέλη για την υγεία του πράσινου φασολιών καφέ εκχύλισμα”