извличане на ползи за здравето на зелено кафе на зърна

Докато повечето в обществото смятат, че кафето е вредно за здравето, това е само истината. Чист екстракт от зелено кафе се превърна в един от най-продаваните тегло загуба продукти на пазара. Екстракт от зелено кафе на зърна има някои много добро здраве и производителност придобивки.

Има два основни вида кафе растения; Арабика и робуста. Най-високо качество зелено кафе на зърна екстракт идва от растението арабика, която е по-висока в полифенолни антиоксиданти хлорогенна и кафеена киселини. По-голямата част от кафе поилки са лишите от много от ползите, които кафе съдържа. Дълбоко пържене процес значително намалява антиоксидант съдържание.

Освен това кафето е една от най-широко пестициди/хербициди пръска култури в света. Проучванията показват над 1000 токсични химикали в печено кафе. Важно е да се използват органични кафе, която е свободна от тези опасни химикали, които имитират хормони, congest нашите черния дроб, бъбреците и червата и насърчаване на растежа на рака.

Друг мощен канцерогенен се произвежда при висока температура за готвене (печене, пържене & печене) вреди на захари, които след това взаимодейства с аспаргин аминокиселина. Тази химична реакция създава акриламид мощни канцерогени. Незабавни и дълбоко печено кафе е доказано, че имат значително повече акриламид от сварено кафе.

Има много големи ползи за здравето, свързани с консумацията на кафе. Едно скорошно проучване на 2011 г. показват, че хората, които консумират най-кафе е най-малък риск от диабет тип II. Изследователите са установили, че на хлорогенна киселина намалява освобождаването и създаването на излишната глюкоза в организма.

Щракнете тук, за да купуват на зелено кафе на зърна от официалния сайт

Ползи за здравето на екстракт от зелено кафе на зърна

Чист зелен екстракт от кафе на зърна е изключително полезен за човешкия организъм поради високото си съдържание на антиоксиданти, polyphenal. Антиоксиданти осигуряват редица ползи за здравето като защита на организма от вредни токсини и свободни радикали. Екстракт от зелено кафе на зърна и антиоксиданти открити в нея, може да помогне на хората да губят тегло, увеличаване на техния метаболизъм и поддържат здрава сърдечно-съдовата и кръвното налягане.

Екстракт от зелено кафе на зърна за загуба на тегло

На антиоксиданти, открити в рамките на екстракт от зелено кафе на зърна може би най-забележителните е хлорогенна киселина. Този мощен антиоксидант повишава метаболизма чрез промяна на начин глюкозата се абсорбира в тялото.

Хлорогенна киселина намалява освобождаването на глюкоза в кръвта. Най-големи количества глюкоза са освободени след хранене и физическа активност. Тялото използва тази глюкоза като енергиен източник. Когато тялото не освобождава много глюкоза, той е принуден да горят мазнини клетки за енергия. Този процес се нарича термогенеза.

Хлорогенна киселина помага и пречи на усвояването на мазнините в храната и силен антиоксидантен ефект на хлорогенна киселина може да намали дори развитието на нови мастни клетки. Всички тези фактори помогне хлорогенна киселина допринасят за загуба на тегло.

Екстракт от зелено кафе на зърна за антиоксидантна защита

Чисто зелени кафе на зърна екстракт е пълен с много антиоксиданти, които помагат на защита на организма от токсините и свободните радикали. Антиоксиданти открити в екстракт от зелено кафе на зърна работят за неутрализиране на много видове на канцерогенни съединения, преди те могат да направят всяко увреждане на клетките и ДНК. Това помага за защита на организма от развитие на болестта. Антиоксидантите също работи да се забави процеса на стареене.

Щракнете тук, за да купуват на зелено кафе на зърна от официалния сайт

Екстракт от зелено кафе на зърна за здрави кръвно налягане

Хлорогенна киселина е установено за насърчаване на здрави кръвно налягане. Този антиоксидант, действа чрез неутрализиране на свободните радикали да се предотврати окисляването на LDL (лош) холестерол, който помага на организма да поддържа здрави кръвно налягане в рамките на нормалното.

Екстракт от зелено кафе на зърна за сърдечно-съдовите заболявания

Кръв, съдържащи висока концентрация на хомоцистеина може да предизвика сърдечно-съдови заболявания, инфаркти, инсулти и кръвни съсиреци. Хлорогенна киселина в екстракт от зелено кафе на зърна е доказано да намалява нивата на homocysteinein кръвта.

Екстракт от зелено кафе на зърна за здрави кръвната захар

Проучванията показват, че хлорогенна киселина открити с екстракт от зелено кафе на зърна помощ за поддържане на здрави кръвната захар. Нездравословни кръвната захар нива са редовно свързани с високо кръвно налягане и затлъстяване. Хлорогенна киселина може да предотврати нездравословни кръвната захар нива като помага на организма да поддържа здрави кръвно налягане и намаляване на телесните мазнини чрез подтискане производството на глюкоза.

Щракнете тук, за да купуват на зелено кафе на зърна от официалния сайт

Екстракт от зелено кафе на зърна за баланса на кръвната захар

Баланс на кръвната захар е абсолютно критично мярка за остаряване в добро здраве в тялото. Твърде много захар и зърнени храни в диетата ще доведе до дисбаланс на кръвната захар. Тялото след това преминава през спирали на хипергликемия и хипогликемия. Тези дисбаланс на кръвната захар предизвика възпаление в организма, че щети хормонален контрол системи, органи и имунната функция.

Глюкоза претоварване е друга основна причина за дисбаланс на кръвната захар. Това се случва, когато глюкозата се освобождава в кръвния поток от тъкани, мускули и черния дроб, въпреки че вече е повишена кръвна захар. Честите признаци на това е повишени нива на кръвната захар на гладно. През нощта индивида е повишен глюкоза-6-фосфатаза (G6P) ензимната активност, която причинява повишено освобождаване на кръвната захар от мускулите и черния дроб. Тялото е основно хранене тези тъкани.

Последните данни показват, че здравословно гладно кръвната захар диапазони са между 65-85 mg/DL. Междувременно след хранене диапазони (2 часа след) никога не трябва да отидете над 120 mg/dL. Когато нивата на тест по-висока е ясна индикация за оксидативния стрес вредните клетки и тъкани на тялото.

Доказано е, че големите антиоксидант в екстракт от зелено кафе на зърна, хлорогенна киселина, дълбоко инхибира освобождаването на G6P ензима, който значително се стабилизира нивата на кръвната захар. В едно клинично проучване, екстракт от една доза от 400 мг от зелено кафе на зърна показа на 32 % намаление в пост хранене кръвта глюкоза Спайк. Това се превръща в някой, който ще има изключително опасни 160mg/dL кръвнозахарното ниво до безопасно ниво за post-meal на 109 mg/dL

Стабилен на кръвната захар позволява за по-добра енергия, психично-голяма яснота, хормонална функция, детоксификация възможности и загуба на тегло. Сурови зелени кафе на зърна екстракт заедно с други суперхрани като какао и канела показват отлични резултати в стабилизиране на кръвната захар и подобряване като цяло телесни функции. Комбинацията от тези три също synergizes да се създаде още по-голямо ефекти в тялото.

Поради диуретичен ефект на кофеин в кафето е необходимо да се консумират допълнително вода. Водата в идеалния случай трябва да бъдат от естествен извор или са преминали през дълбоко филтриране процес за премахване на токсини от околната среда.

Щракнете тук, за да купуват на зелено кафе на зърна от официалния сайт


Търси “извличане на ползи за здравето на зелено кафе на зърна”

  • зелено кафе и високо кръвно
  • ЗЕЛЕНО КАФЕ НА ЗЪРНА ПОЛЗИ
  • zeleno kafe vreda
  • кафе на зърна polzi

Статии за “извличане на ползи за здравето на зелено кафе на зърна”