Gezondheidsvoordelen Van Groene Koffieboon Halen

Terwijl in de samenleving de meeste geloven dat koffie slecht voor de gezondheid is is dit slechts een halve waarheid. Puur groen-koffie-extract is uitgegroeid tot een van de best verkopende gewicht verlies producten op de markt. Groene koffie bean uittreksel heeft een aantal zeer goede gezondheid en prestaties gerelateerde voordelen.

Er zijn twee belangrijke soorten koffie planten; Arabica en Robusta. Het hoogste kwaliteit groene koffie bean extract komt uit de Arabicastruik die hoger in de polyfenol anti-oxidanten chlorogenic en cafeïne zuren. De meeste drinkers van koffie zijn missen op veel van de voordelen die koffie bevat. Het diepe roosteren proces vermindert aanzienlijk de anti-oxidant inhoud.

Bovendien, is koffie een van de meest voorkomende pesticiden/herbicide bespoten gewassen in de wereld. Studies hebben aangetoond meer dan 1000 giftige chemicaliën in gebrande koffie. Het is essentieel om te gebruiken organische koffie die vrij is van deze gevaarlijke chemische stoffen die hormonen nabootsen, overbelasten onze lever, nieren en darmen en bevordering van de groei van kanker.

Een andere krachtige carcinogeen wordt geproduceerd wanneer hoge temperatuur koken (bakken, frituren & roosteren) schade suikers die vervolgens met het amino zuur asparagine samenwerken. Deze chemische reactie creëert de krachtige carcinogeen acrylamide. Instant en diep gebrande koffie heeft aanzienlijk meer acrylamide dan koffie is aangetoond.

Er zijn vele grote gezondheidsvoordelen koffie verbruik is gekoppeld. Een recente studie van 2011 aangegeven dat personen die de meeste koffie verbruikt had het laagste risico van type II diabetes. De onderzoekers vonden dat het zuur van chlorogenic de release en de oprichting van overtollige glucose in het lichaam vermindert.

Klik hier om te kopen groene Coffee Bean van officiële website

Gezondheidsvoordelen van groene koffie Bean Extract

Puur groen Coffee Bean Extract is zeer nuttig zijn voor het menselijk lichaam vanwege haar hoge gehalte van polyphenal anti-oxidanten. Antioxidanten bieden een aantal voordelen voor de gezondheid zoals het lichaam beschermen tegen schadelijke toxines en vrije radicalen. Green Coffee Bean Extract, en de anti-oxidanten gevonden binnen het, kunnen helpen mensen gewicht verliezen, hun metabolisme verhogen en handhaven van gezonde cardiovasculaire functie en bloeddruk.

Groene koffie Bean Extract voor Weight Loss

Van de antioxidanten in groene koffie Bean Extract, misschien wel is de meest opvallende chlorogenic zuur. Deze krachtige antioxidant verhoogt stofwisseling door het veranderen van de manier glucose wordt in het lichaam geabsorbeerd.

Chlorogenic zuur vermindert het vrijkomen van glucose in de bloedbaan. De hoogste hoeveelheid glucose worden vrijgegeven na de maaltijden en fysieke activiteit. Het lichaam gebruikt deze glucose als energie. Wanneer het lichaam niet zoveel glucose ontslaat, het gedwongen om te verbranden van vet cellen voor energie. Dit proces heet thermogenese.

Chlorogenic zuur helpt ook een belemmering vormen voor de absorptie van vet in de voeding en de sterke anti-oxidant effecten van chlorogenic zuur kunnen zelfs verminderen de ontwikkeling van nieuwe vetcellen. Al deze factoren helpen chlorogenic zuur bijdragen tot verlies van het gewicht.

Groene koffie Bean Extract voor Antioxidant bescherming

Puur groen Coffee Bean Extract is verpakt met veel antioxidanten die helpen het lichaam beschermen tegen de gifstoffen en vrije radicalen. De antioxidanten in groene koffie Bean uittreksel werken te neutraliseren vele types van kankerverwekkende stoffen voordat ze schade aan het lichaam cellen en DNA kunnen doen. Dit kan het lichaam beschermen tegen ziekte te ontwikkelen. Antioxidanten werken ook vertragen het proces van veroudering.

Klik hier om te kopen groene Coffee Bean van officiële website

Groene koffie Bean Extract voor gezonde bloeddruk

Chlorogenic zuur is gevonden ter bevordering van gezonde bloeddruk. Deze antioxidant werkt door het neutraliseren vrije radicalen om te voorkomen dat oxidatie van LDL (slecht) cholesterol die helpt het lichaam bij het handhaven van gezonde bloeddruk binnen het normale bereik.

Groene koffie Bean Extract voor cardiovasculaire gezondheid

Bloed dat een hoge concentratie van homocysteïne kan leiden tot hart-en vaatziekten, hartaanvallen, beroertes en bloedstolsels. Het zuur van de chlorogenic gevonden in groene koffie Bean Extract is aangetoond dat de niveaus van homocysteinein het bloed te verlagen.

Groene koffie Bean Extract voor gezonde bloedsuikerspiegel

Onderzoek geeft aan dat het chlorogenic zuur met groene koffieboon halen hulp gevonden aan gezonde bloedsuikerspiegel. Ongezonde bloed-suiker niveaus worden regelmatig geassocieerd met hoge bloeddruk en obesitas. Chlorogenic zuur kan voorkomen dat ongezonde bloed-suiker niveaus door te helpen bij het handhaven van een gezonde bloeddruk en verminderen lichaamsvet door remming van de productie van glucose lichaam.

Klik hier om te kopen groene Coffee Bean van officiële website

Groene koffie Bean Extract voor bloedsuiker evenwicht

Bloedsuiker evenwicht is een absoluut cruciaal maatregel van gezonde veroudering in het lichaam. Te veel suiker en korrels in het dieet zal leiden tot onevenwichtigheden van de suiker van het bloed. Het lichaam gaat dan via spiralen hypoglykemie of hyperglykemie. Deze onevenwichtigheden bloedsuikerspiegel veroorzaken ontsteking in het lichaam dat schade hormonale controlesystemen, organen en immune functie.

Glucose overbelasting is een andere belangrijke oorzaak van bloedsuiker onevenwichtigheden. Dit gebeurt wanneer glucose wordt vrijgegeven in de bloedbaan door de spieren en de lever weefsels hoewel het bloed suiker is al beschikbaar. Het gemeenschappelijk teken van dit is verhoogde bloedsuikerspiegel vasten. In de nacht, heeft het individu verheven enzymactiviteit van glucose-6-fosfatase (G6P) waardoor een verhoogde hoeveelheid suiker van het bloed van de spieren en de lever. Het lichaam is in feite het eten van deze weefsels.

De meest recente bewijs toont aan dat gezonde nuchtere bloedsuikerspiegel bereiken tussen 65 en 85 mg/DL. Ondertussen, post maaltijd bereiken (2 uur na) moeten nooit gaan boven 120 mg/dL. Wanneer niveaus hoger test is het een duidelijke aanwijzing voor oxidatieve stress schadelijke cellen en weefsels van het lichaam.

De belangrijke anti-oxidant in groene koffie bean-extract, chlorogenic zuur, heeft aangetoond dat diep remmen de release van het G6P enzym die aanzienlijke niveaus van de bloedsuiker stabiliseert. In een klinische studie een dosis van 400mg van groene koffieboon halen toonde een 32% reductie in de post maaltijd bloed glucose spike. Dit vertaalt zich in iemand die een uiterst gevaarlijke 160mg/dL bloedsuikerspiegel tot een veilige post-maaltijd niveau van 109 mg/dL hebben zou

Stabiele bloedsuikerspiegel zorgt voor betere energie, geestelijke helderheid, hormoon functie, ontgifting mogelijkheden en gewichtsverlies. Rauwe groene koffie bean uittreksel samen met andere superfoods zoals cacao en de kaneel tonen goede resultaten in stabiliserende bloedsuiker en verbetering van de algehele lichamelijke functies. De combinatie van deze drie synergizes ook om effecten te maken nog meer in het lichaam.

Het diureticum gevolg van cafeïne in de koffie is het noodzakelijk om te consumeren van extra water. Het water moet idealiter uit een natuurlijke bron of zijn gegaan door een diepe filtratie proces van milieu-toxines te verwijderen.

Klik hier om te kopen groene Coffee Bean van officiële website


Zoekt naar “Gezondheidsvoordelen Van Groene Koffieboon Halen”


Gerelateerde artikelen voor “Gezondheidsvoordelen Van Groene Koffieboon Halen”