Hälsa Fördelarna Med Gröna Kaffebönor Extrakt

Medan de flesta i samhället tror att kaffe är dåligt för hälsan är detta bara en halvsanning. Ren grön-kaffe extrakt har blivit en av de bästsäljande vikt förlust produkter på marknaden. Grön kaffe bean extrakt har några mycket bra hälsa och prestanda med förmåner.

Det finns två huvudsakliga typer av kaffe. Arabica och Robusta. Högsta kvalitet gröna kaffebönor extraktet kommer från Arabica växt som är högre i polyfenol antioxidanter chlorogenic och caffeic syra. Flesta kaffedrickare är miste om mycket av de fördelar som kaffe innehåller. Djupa rostning process minskar signifikant antioxidant innehåll.

Dessutom är kaffe en av de mest bekämpningsmedel/ogräsmedel sprutas grödor i världen. Studier har visat över 1000 giftiga kemikalier i rostat kaffe. Det är viktigt att använda ekologiskt kaffe som är fritt från dessa farliga kemikalier som efterliknar hormoner, Stocka vår lever, njurar och tarmarna och främja tillväxt av cancer.

En annan kraftfull cancerframkallande produceras när hög temperatur matlagning (bakning, stekning & rostning) skadar socker som sedan interagerar med den amino syran asparagine. Den kemiska reaktionen som skapar den potent carcinogen akrylamid. Omedelbar och djupt rostade kaffe har visat sig ha betydligt mer akrylamid än bryggkaffe.

Det finns många bra hälsa fördelar i samband med kaffekonsumtion. En nyligen 2011 studie visade att personer som konsumerar mest kaffe hade den lägsta risken för diabetes typ II. Forskarna fann att klorogensyra minskar utsläpp och skapandet av överflödig glukos i kroppen.

Klicka här för att köpa gröna kaffebönor från officiella hemsida

Hälsofördelarna med grönt kaffe Bean extrakt

Ren grön kaffe Bean extrakt är mycket fördelaktigt för den mänskliga kroppen på grund av dess höga innehåll av polyphenal antioxidanter. Antioxidanter ger ett antal hälsofördelar som skyddar kroppen mot skadliga gifter och fria radikaler. Grönt kaffe Bean extrakt, och de antioxidanter som finns i det, kan hjälpa människor gå ner i vikt, öka deras ämnesomsättning och bibehålla hälsosam kardiovaskulär funktion och blodtryck.

Grön kaffe Bean extrakt för viktminskning

Av de antioxidanter som finns inom grönt kaffe Bean extrakt, kanske är de mest anmärkningsvärda klorogensyra. Denna kraftfulla antioxidant ökar ämnesomsättningen genom att ändra sättet glukos absorberas i kroppen.

Klorogensyra minskar frisättningen av glukos i blodet. De högsta beloppen för glukos frigörs efter måltider och fysisk aktivitet. Kroppen använder denna glukos som energi. När kroppen inte släppa så mycket glukos, tvingas att bränna fett celler för energi. Denna process kallas termogenes.

Klorogensyra hjälper också hindra upptaget av fett och stark antioxidant effekter av klorogensyra kan även minska utvecklingen av nya fettceller. Alla dessa faktorer bidrar klorogensyra bidra till viktminskning.

Grön kaffe Bean extrakt för antioxidantskydd

Ren grön kaffe Bean extrakt är fylld med många antioxidanter som skyddar kroppen från gifter och fria radikaler. De antioxidanter som finns i gröna kaffebönor extrahera arbeta för att neutralisera många typer av cancerframkallande ämnen innan de kan göra skada på kroppens celler och DNA. Detta bidrar till att skydda kroppen från sjukdom. Antioxidanter arbetar också för att bromsa processen för åldrande.

Klicka här för att köpa gröna kaffebönor från officiella hemsida

Grön kaffe Bean extrakt för friska blodtryck

Klorogensyra har konstaterats för att främja friska blodtryck. Denna antioxidant fungerar genom att neutralisera fria radikaler för att förhindra oxidation av LDL (dåliga) kolesterolet som hjälper kroppen att bibehålla friska blodtryck inom normalområdet.

Grön kaffe Bean extrakt för hjärt-och kärlhälsa

Blod som innehåller en hög koncentration av homocystein kan orsaka hjärt-kärlsjukdom, hjärtinfarkt, stroke och blodproppar. Klorogensyra Funna i grönt kaffe Bean extrakt har visat sig minska nivåerna av homocysteinein blod.

Grön kaffe Bean extrakt för sunda blodsockernivåer

Forskning visar att klorogensyra hittade med gröna kaffebönor extrahera bidra till att upprätthålla sunda blodsockernivåer. Ohälsosamma blodsockernivåerna är regelbundet förknippade med högt blodtryck och fetma. Klorogensyra kan förhindra att ohälsosamma blodsockernivåerna genom att hjälpa kroppen bibehålla ett hälsosamt blodtryck och minska kroppsfett genom att hämma produktionen av glukos.

Klicka här för att köpa gröna kaffebönor från officiella hemsida

Grönt kaffe Bean extrakt för blodsockerbalans

Blodsockerbalans är en helt avgörande åtgärd för hälsosamt åldrande i kroppen. För mycket socker och spannmål i kosten kommer att leda till blodsocker obalanser. Kroppen går sedan igenom spiraler av hyperglykemi och hypoglykemi. Dessa blodsocker obalanser orsaka inflammation i kroppen att skada hormonella system, organ och immunförsvaret.

Glukos överbelastning är en annan viktig orsak till blodsocker obalanser. Detta händer när glukos frigörs i blodet genom muskler och levern vävnader även om blodsockret redan är förhöjd. Vanliga tecken på detta är förhöjda fastande blodsocker. På natten, har individen förhöjda glukos-6-fosfatas (G6P) enzymaktivitet som orsakar en förhöjd version av blodsocker från muskler och levern. Kroppen är i princip äta dessa vävnader.

De senaste bevis visar att friska fastande blodsocker varierar mellan 65-85 mg/DL. Under tiden ska inlägget måltid spänner (2 timmar efter) aldrig gå över 120 mg/dL. När nivåer testa högre är det en tydlig indikation på oxidativ stress skadar celler och vävnader i kroppen.

Den stora antioxidant i grön kaffe bean extrakt, klorogensyra, har visat sig djupt hämmar frisättningen av G6P enzymet som betydligt stabiliserar blodsockernivåerna. I en klinisk studie en dos på 400mg av gröna kaffebönor extrahera visade en 32% minskning efter måltid blod glukos spike. Detta leder till någon som skulle ha en extremt farlig 160mg/dL blodsockernivå ner till en säker post-meal nivå av 109 mg/dL

Stabilt blodsocker möjliggör bättre energi, mental klarhet, hormon funktion, avgiftning kapacitet och viktminskning. Rå grön kaffe bean extrakt tillsammans med alla andra superfoods som kakao och kanel Visa bra resultat i stabiliserande blodsocker och förbättra övergripande kroppsfunktioner. Kombinationen av dessa tre synergizes också för att skapa ännu större effekter i kroppen.

Diuretika effekterna av koffein i kaffe är det nödvändigt att konsumera extra vatten. Vattnet bör helst vara från en naturlig källa eller har gått igenom en djup filtreringen ta bort miljögifter.

Klicka här för att köpa gröna kaffebönor från officiella hemsida


Söker efter “Hälsa Fördelarna Med Gröna Kaffebönor Extrakt”

  • dygnsdos gröna kaffebönor
  • gröna kaffebönor extrakt

Relaterade artiklar för “Hälsa Fördelarna Med Gröna Kaffebönor Extrakt”