Helsemessige Fordeler Av Grønn Kaffebønne Trekke Ut

Mens de fleste i samfunnet mener at kaffen er dårlig for helsen er dette bare en halv sannhet. Ren grønn-kaffe ekstrakt har blitt en av de beste selger vekttap produkter på markedet. Grønne kaffebønne ekstrakt har noen veldig god helse og ytelse ytelser.

Det finnes to hovedtyper av kaffe planter; Arabica og Robusta. Den høyeste kvalitet grønne kaffebønne pakke kommer fra Arabica anlegget som er høyere i polyphenol antioksidanter klorogensyre og caffeic syrer. Fleste av kaffedrikkere mangler ut på mye av fordelene som inneholder kaffe. Dyp roasting prosessen reduserer betydelig antioksidant innhold.

I tillegg er kaffe en av de mest plantevernmidler/ugressmiddel sprayet avlinger i verden. Studier har vist over 1000 giftige kjemikalier i brent kaffe. Det er viktig å bruke økologisk kaffe som er fri for disse farlige kjemikalier som etterligner hormoner, congest våre lever, nyrer og tarmer og fremme kreft vekst.

Et annet kraftig karsinogen produseres når høy temperatur matlaging (bakervarer, steking & roasting) skader sukker som deretter samhandle med aminosyren asparagine. Denne kjemiske reaksjonen oppretter potente karsinogen akrylamid. Umiddelbar og dypt stekt kaffe har vist seg å ha betydelig mer akrylamid enn brygget kaffe.

Det er mange store helsemessige fordeler forbundet med kaffe forbruk. En fersk studie i 2011 indikerte at enkeltpersoner som forbrukes mest kaffe hadde lavest risiko for type II diabetes. Forskerne fant at klorogensyre acid reduserer den versjonen og etableringen av overflødig glukose i kroppen.

Klikk her for å kjøpe Green kaffebønne fra offisielle hjemmeside

Helsemessige fordeler av grønn kaffebønne ekstrakt

Ren grønn kaffebønne trekke ut er svært gunstig for den menneskelige kroppen på grunn av dens høye innhold av antioksidanter som polyphenal. Antioksidanter gir en rekke helsefordeler som beskytte kroppen mot skadelige giftstoffer og frie radikaler. Green kaffebønne ekstra og antioksidanter som finnes i det, kan hjelpe folk gå ned i vekt, øke metabolismen og opprettholde sunt hjerte-funksjon og blodtrykk.

Grønne kaffebønne ekstrakt for vekttap

Av antioksidanter som finnes i grønn kaffebønne trekke ut, kanskje er den mest kjente klorogensyre syre. Denne kraftig antioksidant øker stoffskiftet ved å endre måten glukose er absorbert i kroppen.

Klorogensyre acid reduserer utgivelsen av glukose i blodet. Den høyeste mengden glukose er utgitt etter måltider og fysisk aktivitet. Kroppen bruker denne glukose som energi. Når kroppen ikke frigjør så mye glukose, er det tvunget til å brenne fett celler for energi. Denne prosessen kalles termotilblivelsen.

Klorogensyre syre også bidrar til å hindre absorpsjon av fett og sterk antioksidant effekter av klorogensyre syre kan også redusere utviklingen av nye fett celler. Alle disse faktorene hjelpe klorogensyre syre bidra til vekttap.

Grønne kaffebønne ekstrakt for antioksidant beskyttelse

Ren grønn kaffebønne trekke ut er fullpakket med mange antioksidanter som beskytter kroppen mot giftstoffer og frie radikaler. Antioksidanter som finnes i grønn kaffebønne ekstra arbeid for å nøytralisere mange typer kreftfremkallende forbindelser før de kan gjøre noen skade på kroppens celler og DNA. Dette bidrar til å beskytte kroppen fra utvikle sykdommen. Antioksidanter også arbeide for å bremse prosessen med aldring.

Klikk her for å kjøpe Green kaffebønne fra offisielle hjemmeside

Grønne kaffebønne ekstrakt for sunt blodtrykk

Klorogensyre syre har vist seg for å fremme sunn blodtrykk. Denne antioksidant virker ved å nøytralisere frie radikaler for å hindre oksidasjon av LDL (dårlig) kolesterol som hjelper kroppen å opprettholde sunt blodtrykk innenfor normalområdet.

Grønne kaffebønne ekstrakt i kardiovaskulær helse

Blod som inneholder en høy konsentrasjon av homocystein kan føre til hjerte-og karsykdommer, hjerteinfarkt, slag og blod clots. Klorogensyre syre funnet i Green kaffebønne ekstrakt har vist seg å redusere nivået av homocysteinein blod.

Grønne kaffebønne ekstrakt i frisk blod sukker nivåer

Forskning viser at klorogensyre syre funnet med grønn kaffebønne trekke ut bidra til å opprettholde frisk blod sukker nivåer. Usunn blod sukker nivåer er regelmessig forbundet med høyt blodtrykk og fedme. Klorogensyre syre kan forhindre usunn blod sukker nivåer ved å hjelpe kroppen opprettholde en sunn blodtrykket og redusere kroppsfett ved å hemme produksjon av glukose.

Klikk her for å kjøpe Green kaffebønne fra offisielle hjemmeside

Green kaffebønne trekke for blod sukkeret balanse

Blod sukkeret balanse er en helt avgjørende mål på sunn aldring i kroppen. For mye sukker og korn i kostholdet vil føre til blodsukkeret ubalanser. Kroppen går deretter gjennom spiraler av hyperglykemi og hypoglykemi. Disse blod sukker ubalanser forårsake betennelse i kroppen, at skade hormonelle systemer, organer og immunforsvar.

Glukose overbelastning er en annen viktig årsak til blodsukkeret ubalanser. Dette skjer når glukose slippes ut i blodet av muskel- og leveren vev selv om blod-sukker er allerede opphøyet. Det vanlige tegnet på dette er hevet faste blod sukker nivåer. Om natten forhøyede enkelt glukose-6-fosfatase (G6P) enzym aktivitet som forårsaker en forhøyet versjon av blod sukker fra muskel- og leveren. Kroppen er i utgangspunktet spise disse vev.

Det nyeste beviset viser at sunn fastende blodsukkeret områder er mellom 65-85 mg/DL. I mellomtiden, legge inn måltid områder (2 timer etter) bør aldri gå over 120 mg/dL. Når nivåer teste høyere er det en klar indikasjon på oksidativt stress skadelige celler og vev i kroppen.

Den store antioksidant i grønne kaffebønne ekstrakt, klorogensyre syre, har vist seg å hemme frigjøring av G6P enzym som stabiliserer betydelig blodsukker nivåer dypt. I en klinisk studie en dose på 400mg av grønne kaffebønne ekstrakt viste en 32% reduksjon i innlegget måltid blod glukose innsamlingslageret. Dette oversettes til noen som ville ha en ekstremt farlig 160mg/dL blodsukkeret ned til en stolpe-Meal er trygt nivå av 109 mg/dL

Legen med utvidet doktorbegrep gir bedre energi, mental klarhet, hormon-funksjonen, avgiftning evner og vekttap. Rå grønne kaffebønne ekstrakt sammen med andre supermat som cacao og kanel alle viser gode resultater i stabilisere blodsukkeret og bedre samlet kroppsfunksjoner. Kombinasjonen av disse tre synergizes også for å skape enda større effekter i kroppen.

På grunn av vanndrivende effektene av koffein i kaffe er det nødvendig å konsumere ekstra vann. Vannet bør ideelt sett være fra en naturlig våren eller har gått gjennom en dyp filtrering prosessen å fjerne miljøgifter.

Klikk her for å kjøpe Green kaffebønne fra offisielle hjemmeside


Søker etter “Helsemessige Fordeler Av Grønn Kaffebønne Trekke Ut”

  • grønn kaffe farlig

Relaterte artikler for “Helsemessige Fordeler Av Grønn Kaffebønne Trekke Ut”