Resveratrol добавки странични ефекти

Resveratrol е здравето добавка, която е придобило огромна популярност по целия свят през последните няколко години. Повечето хора са наясно с ползите за здравето и са включили този витамин в ежедневната си диета, но това, което те не знаят, са различни странични ефекти свързани с него.

Точно като всяка друга лекарство или добавка resveratrol добавки също имат някои потенциални странични ефекти, които не могат да останат незабелязани. Следователно в тази статия ще обсъдим в подробности ресвератрол добавки за странични ефекти, но преди това нека ни имат кратко идеята за общи ползи за здравето.

Resveratrol добавки ползи за здравето

Resveratrol е комбинираните намерени естествено в кожите на червено грозде и други плодове, тъмна кожа като нарове, боровинки и червени боровинки и е една от основните съставки на червено вино. Тя е висока прах ензим, който притежава анти-стареене, антиоксидантни, противовъзпалителни и холестерол понижаващи свойства, което го прави съществена добавка към всяко режим.

  • Добавката помага за изграждане на издръжливост и повишаване на енергийните нива.
  • Тя увеличава концентрация, или способността да се съсредоточи и в същото време също предизвиква психично-голяма яснота и по-добър сън.
  • Resveratrol добавка намалява риска от сърдечни заболявания чрез намаляване на лошия холестерол, т.е. LDL и повишаване на добрия холестерол, т.е. HDL.
  • Добавка също притежава анти-рак свойства, следователно той потиска растежа на рак на съществуващите или туморни клетки и контролира растежа на нови такива.
  • Resveratrol добавка е от полза в забавя процеса на стареене, тъй като тя има силата да възбуди гени, която помага за поддържане на Младост.
  • Сок от Resveratrol също помага в загуба на тегло, тъй като намалява апетита и стимулира мазнини съхранение на гени.

Щракнете тук, за да купуват Resveratrol от Официален сайт

Resveratrol добавки странични ефекти

След знае тези предимства, повечето от вас трябва да се чудите дали resveratrol добавка наистина има странични ефекти, или не. Но като двете страни на монетата, добавка също притежава някои неблагоприятни ефекти, че ресвератрол странични ефекти са непотвърдена, т.е. те се основават повече на лични сметки отколкото на медицински изследвания.

Обаче ако имате или планира да предприеме resveratrol добавки, е жизнено важно за вас да знаете за resveratrol ревюта и странични ефекти. Следователно вижте страничните ефекти на ресвератрол добавки, дадени по-долу.

Безсъние и тревожност: Много ресвератрол потребители са съобщили, че по време на първоначалното няколко дни на потребление те изпитват усещане за безпокойство и пристъпи на безсъние, които обикновено идват и си отиват на чести интервали от време.

Изтръпване на ръцете и краката: Липса на чувствителност или мравучкане в ръцете и краката главно се случва, когато допълнението не се взема редовно, че твърде за кратък период от време. Въпреки това след няколко дни на редовен прием условието ще отшумяват.

Артрит и болки в ставите: обикновено преобладават тези условия, ако лице високи дози на ресвератрол. Някои потребители са разработили Ахил тендинит, болезнено и често инвалидизиращо възпаление на ахилесовото сухожилие (петата кабел). Въпреки това тези неблагоприятни ефекти отшумяват като се намалява дозата на resveratrol добавка.

Диария и Cramping: следващата страничен ефект, който е била забелязана в много resveratrol добавка потребители е диария или стомашни спазми. Това главно се случва, ако продуктите, съдържащи добавка са с беден или ниско качество или съдържат прекалено много от emodin.

Други странични ефекти: повишаване на кръвното налягане, чувствителност към температура, сърцебиене, обезцветени урина, и т.н. са някои други докладвани resveratrol добавка странични ефекти.

Въпреки всички тези странични ефекти нямат никакви медицински доказателства и са напълно въз основа на лични сметки, за да ги преодолее силно препоръчително е да не трябва да надвишава си препоръчителната доза и преди вземането им се консултира с доставчик на здравни грижи особено, ако сте бременна, кърмачка или се опитват да заченат.

Също така ако страдате от някои здравен проблем, консултирайте се с вашия лекар като resveratrol добавки може да доведе до непредсказуеми реакции, когато се приема заедно с други предписаните лекарства.

Щракнете тук, за да купуват Resveratrol от Официален сайт


Търси “Resveratrol добавки странични ефекти”

  • ресвератрол странични ефекти

Статии за “Resveratrol добавки странични ефекти”