Resveratrol сок

Тук ще ви дам някои от предимствата на ресвератрол гроздов сок, освен някои от неговите странични ефекти. Resveratrol е антимикробно вещество, открити в кожата на грозде и други плодове като фъстъци, черници, Лили, смърч и евкалипт, които помагат на борба гъбични инфекции при тези видове.

Въпреки, че веществото се намира във всички тези плодове и цветя, това е само в червено грозде че ресвератролът се намира в големи количества. За дълго време, сега resveratrol е бил използван като лекарство, което може да попречи на медицински състояния, свързани с черния дроб, сърцето и кръвоносните съдове.

През последните няколко десетилетия се е увеличил интересът към resveratrol и изследвания през годините са установили, че той е богат на фитоестроген, противоракови и антиоксидантни свойства. Благодарение на тези полезни свойства, тя се превърна в един от най-търсените хранителни вещества, и като такъв има няколко производители, които произвеждат resveratrol сок, извлечен от грозде. Можете да намерите resveratrol гроздов сок в някоя от супермаркет в населено място, или дори онлайн. Ако купувате го онлайн, уверете се, че на неговата автентичност, или пък може да се вземат на подбив.

Щракнете тук, за да купуват Resveratrol от Официален сайт

Resveratrol в гроздов сок

Въпреки че ресвератрол е силно концентриран в кожата на червеното грозде, също така разпространен е в семена, стъбла, корени и лозя. Той се произвежда за защита на растенията от болести, причинени от бактерии и гъбички, и поради тази причина тези грозде, които се отглеждат в охладител климат се намират богати на това съединение. Тя ви дава всички антиоксидантни свойства на червено вино ДАНС това е алкохол. Освен това изследвания е установено, че сок има ефекти, подобни, когато следват строга диета план. Resveratrol сок означава да консумират по-малко калории, което от своя страна е контрол на метаболизма и ви помага да се намали теглото.

Resveratrol сок обезщетения

Ползи за здравето на ресвератрол включва намаляване на шансовете за коронарна болест на сърцето и това е защото антиоксидантните му свойства. Въпреки че други антиоксиданти като храни богати на витамин С и Е, тя се казва, че размерът на антиоксиданти в този сок е по-висока поради наличието на хидрофилна и липофилна свойства. Има проучвания, които са показали ефектите на ресвератрол сок за прогресия и насърчаване на рак. То е било установено, че антиоксидантни свойства, ограничава и пречи на растежа на раковите клетки.

Освен това изследвания също са показали, че той ограничава образуването на свободните радикали. Освен това тестовете са показали, че той предотвратява образуването на ензими, които стимулират растежа на туморните клетки. Установено е, че той пречи на производството на редица ензими като lipoxygenase и циклооксигеназа. Когато някоя част от тялото е контузен тези ензими се произвеждат в излишък, което от своя страна възпалява тази част от тялото.

Щракнете тук, за да купуват Resveratrol от Официален сайт

Resveratrol сок странични ефекти

Resveratrol сок не е доказано, че причинява неблагоприятни странични ефекти. Въпреки това има доклади, че консумирането излишък на този сок може да увеличи вашата чувствителност към колебанията на температурата. Освен това има някои хора, които са съобщили увеличение на акне. Освен това точно като другите диета добавка, има моменти, когато източникът не е добре споменати, така че трябва да се наясно с такива продукти.

До дата FDA не е още одобрен resveratrol сок като безопасна добавка, не е имало никакви убедителни доказателства за неговите полезни свойства. Изследвания върху плъхове показват, че ако този сок се приема във високи дози има леко увеличение на естрогенни активност при жени, които могат да бъдат вредни, ако се приема от жени с условия, които са естроген чувствителни.

Така че всичко във всичко, resveratrol сок не е вредно ако се приема в малки дози. Въпреки това ако тялото ви не свикна с него, има начини, по които тялото ви ще ви кажа. И ако откриете нещо грешно, се свържете с доставчик на здравни грижи, така че можете да получите експертна помощ.

Щракнете тук, за да купуват Resveratrol от Официален сайт


Търси “Resveratrol сок”


Статии за “Resveratrol сок”