Resveratrol Kiegészítőkben Mellékhatások

Resveratrol egy kiegészítő egészségügyi hogy szerzett hatalmas népszerűsége világszerte az elmúlt néhány évben. A legtöbb ember tisztában az egészségügyi ellátások, és beépítették e-vitamin, a napi étrend, de mi nem tudom, vannak a különböző mellékhatások társult vele.

Csakúgy, mint bármely más gyógyszer vagy kiegészíti resveratrol kiegészítőkben is néhány lehetséges mellékhatások, amelyek nem lehet észrevétlenül. Ezért ebben a cikkben részletesen megbeszéljük a resveratrol kiegészítőkben mellékhatások, de előtt, hogy hagyja, hogy nekünk van egy rövid gondolat arról, hogy a gyakori egészségügyi ellátásokra.

Resveratrol kiegészítőkben egészségügyi ellátások

Resveratrol egy összetett természetesen megtalálható a Vörös szőlő és más sötét bőr gyümölcsök, mint gránátalma, fekete áfonya és vörös áfonya a bőr, és az egyik az elsődleges összetevők vörösbor. -A egy magas porított enzim, amely rendelkezik, anti-aging, antioxidáns, gyulladáscsökkentő és a koleszterinszint-csökkentő tulajdonságokkal, melyik ideiglenes tákolmány ez egy alapvető kívül minden olyan egészségügyi rendszer.

  • A kiegészítés segít, kitartás és energia-szintet fokozó.
  • Ez növeli a koncentrációt, vagy képes összpontosítani, és ezzel egy időben is indukálja a mentális tisztaságot és jobb aludni.
  • Resveratrol kiegészítésére csökkenti a szívbetegségek kockázatát, csökkenti a rossz koleszterin, azaz az LDL-és növeli a jó koleszterin, azaz a HDL.
  • A kiegészítő rendelkezik rák elleni tulajdonságait, ezért gátolja a meglévő rák vagy tumor sejtek növekedését, és szabályozza a növekedés az újakat.
  • Resveratrol kiegészítésére hasznos lassítja az öregedési folyamatot, mint a hatalom, hogy felkavarják gének, amely segít fenntartani a fiatalos.
  • Resveratrol lé is segít a fogyás, mint csökkenti az étvágyat, és serkenti a zsír tárolására gének.

Kattintson ide vásárolni Resveratrol a hivatalos honlapja

Resveratrol kiegészítőkben mellékhatások

Után tudta, ezek az előnyök, a legtöbb kell kíváncsi, hogy a resveratrol kiegészítésére igazán van mellékhatások, vagy nem. De mint az éremnek két oldala a kiegészítő rendelkezik néhány káros hatások ellenére, resveratrol mellékhatások anekdotikus, azaz ezek alapján több személyes fiókokat, mint az orvosi vizsgálatok.

Azonban ha ön birtoklás vagy tervezi, hogy a resveratrol kiegészítőkben, elengedhetetlen, hogy a resveratrol Értékelés és a mellékhatások. Ezért nézze meg a mellékhatások az alábbiakban resveratrol kiegészítőkben.

Álmatlanság és a szorongás: Resveratrol sok fogyasztó arról számoltak be, hogy a fogyasztás kezdeti néhány napban tapasztalnak érzés a szorongás és álmatlanság, roham, amely általában jönnek és mennek, gyakori időközönként az idő.

a bizsergés a kéz és a láb: Hiánya érzés vagy zsibbadás a kéz és a láb elsősorban az történik, hogy a kiegészítést nem veszik rendszeresen, hogy túl rövid idő alatt. Azonban néhány nap múlva a rendszeres fogyasztása a feltétel alábbhagy.

Ízületi gyulladás és ízületi fájdalom: ezek a feltételek általában érvényesül, ha a személy nagy adagokban a resveratrol. Néhány felhasználó is kidolgoztak achilles-íngyulladás, fájdalmas és gyakran legyengítő gyulladás az achilles-ín (sarok kábel). Azonban ezek a káros hatások alábbhagy, resveratrol kiegészítésére adagját csökkenteni.

Hasmenés és Cramping: következő mellékhatása, amely már észrevettem, sok resveratrol kiegészítésére-felhasználók, hasmenés, vagy gyomor görcs. Ez főleg történik, ha tartalmazó kiegészítő termékek szegény vagy alacsony minőségű, vagy túl sok emodin tartalmaz.

Egyéb mellékhatások: vérnyomás emelkedését, érzékenység felé hőmérséklet, szívdobogás, elszíneződött vizelet, stb néhány más jelentett resveratrol kiegészítésére mellékhatások.

Bár minden ezek a mellékhatások nincs orvosi bizonyíték, és teljesen alapján a személyes beszámolók, őket legyőzése érdekében ajánlatos nem haladhatja meg a javasolt adagolásban, és megtételük előtt konzultáljon egy egészségügyi szolgáltató különösen, ha Ön terhes, szoptatás, vagy próbálja elképzelni.

Is ha szenved valamilyen egészségügyi problémát, konzultáljon orvosával, resveratrol kiegészítőkben okozhat kiszámíthatatlan reakciók, valamint egyéb előírt gyógyszert venni.

Kattintson ide vásárolni Resveratrol a hivatalos honlapja


Megkeresi a “Resveratrol Kiegészítőkben Mellékhatások”


Kapcsolódó cikkek “Resveratrol Kiegészítőkben Mellékhatások”