Sundhedsmæssige Fordele Af Green Coffee Bean Uddrag

Mens de fleste i samfundet mener at kaffe er dårligt for sundhed er dette kun en halv. Ren grøn-kaffe ekstrakt er blevet en af de bedst sælgende vægt tab produkter på markedet. Grøn kaffebønne ekstrakt har nogle meget godt helbred og ydeevne relateret fordele.

Der er to hovedtyper af kaffe planter; Arabica og Robusta. Den højeste kvalitet grønne kaffebønne ekstrakt kommer fra Arabica plante, som er højere i polyfenol anti-oxidanter chlorogenic og caffeic syrer. Fleste af kaffe drikkende går glip af på meget af de fordele, som kaffe indeholder. Den dybe ristning proces reducerer anti-oxidant-indhold.

Derudover er kaffe en af de mest udbredte pesticid/herbicid sprøjtede afgrøder i verden. Undersøgelser har vist over 1000 giftige kemikalier i ristet kaffe. Det er vigtigt at bruge økologisk kaffe, der er fri for disse farlige kemikalier, der efterligner hormoner, overfylde vores lever, nyrer og tarme og fremme kræft vækst.

Et andet stærkt kræftfremkaldende er produceret når høje temperaturer madlavning (bagning, stegning & ristning) skader sukkerarter, som derefter kommunikerer med aminosyren asparagin. Denne kemiske reaktion skaber potent kræftfremkaldende stof acrylamid. Instant og dybt ristet kaffe har vist sig at have betydeligt flere acrylamid end brygget kaffe.

Der er mange store sundhedsmæssige fordele forbundet med kaffe forbrug. En undersøgelse for nylig 2011 viste, at personer, der forbruges mest kaffe havde den laveste risiko for type II diabetes. Forskerne fandt, at chlorogenic syre reducerer frigivelse og skabelsen af overskydende glukose i kroppen.

Klik her for at købe grønne kaffebønner fra officielle hjemmeside

Sundhedsmæssige fordele af Green Coffee Bean uddrag

Ren grøn kaffe Bean uddrag er yderst gavnlig for den menneskelige krop på grund af dens høje indhold af antioxidanter, polyphenal. Antioxidanter give en række sundhedsmæssige fordele såsom beskytte kroppen mod skadelige toksiner og frie radikaler. Green Coffee Bean uddrag og antioxidanter findes inden for det, kan hjælpe folk tabe sig, øge deres stofskifte og opretholde sunde hjerte-kar-funktion og blodtrykket.

Grøn kaffebønne ekstrakt til vægttab

Antioxidanter findes i Green Coffee Bean uddrag, måske er det mest bemærkelsesværdige chlorogenic syre. Denne kraftfulde antioxidant øger stofskiftet ved at ændre den måde glucose optages i kroppen.

Chlorogenic syre reducerer frigivelsen af glukose i blodet. De højeste beløb af glukose frigives efter måltider og fysisk aktivitet. Kroppen bruger denne glukose som energi. Når kroppen ikke frigiver så meget glukose, er det tvunget til at forbrænde fedt celler til energi. Denne proces kaldes termogenese.

Chlorogenic syre hjælper også hindre optagelsen af fedt og de stærke antioxidant virkninger af chlorogenic syre kan endog reducere udviklingen af nye fedtceller. Alle disse faktorer hjælper chlorogenic syre bidrage til vægttab.

Grøn kaffebønne ekstrakt for Antioxidant beskyttelse

Ren grøn kaffe Bean uddrag er fyldt med mange antioxidanter, at hjælpe med at beskytte kroppen fra toksiner og frie radikaler. Antioxidanter findes i Green Coffee Bean uddrag arbejde for at neutralisere mange typer af kræftfremkaldende stoffer, før de kan gøre nogen skade på kroppens celler og DNA. Dette hjælper med at beskytte kroppen fra udvikle sygdom. Antioxidanter også arbejde for at bremse processen med aldring.

Klik her for at købe grønne kaffebønner fra officielle hjemmeside

Grøn kaffebønne ekstrakt for sunde blodtryk

Chlorogenic syre har vist sig for at fremme sund blodtryk. Denne antioxidant virker ved at neutralisere frie radikaler for at forhindre oxidation af LDL (dårlige) kolesterol, som hjælper kroppen med at opretholde sunde blodtryk inden for normalområdet.

Grøn kaffebønne ekstrakt for hjerte-kar-sundhed

Blod, der indeholder en høj koncentration af homocystein kan medføre hjerte-kar-sygdom, hjerteanfald, slagtilfælde, og blodpropper. Chlorogenic syre fundet i grøn kaffebønne ekstrakt har vist sig at sænke niveauet af homocysteinein blodet.

Grøn kaffebønne ekstrakt for sunde blodsukker

Forskning viser, at chlorogenic syre med Green Coffee Bean uddrag hjælp til at opretholde en sund blodsukkerniveauer. Usunde blodsukkeret er regelmæssigt forbundet med forhøjet blodtryk og fedme. Chlorogenic syre kan forhindre, at usunde blodsukkeret ved at hjælpe kroppen med at opretholde en sund blodtryk og reducere kropsfedt ved at hæmme produktionen af glukose.

Klik her for at købe grønne kaffebønner fra officielle hjemmeside

Green Coffee Bean uddrag til blodsukker balance

Blodsukker balance er et helt afgørende mål for sund aldring i kroppen. For meget sukker og korn i kosten vil føre til blodsukker ubalancer. Kroppen går derefter gennem spiraler af hyperglykæmi og hypoglykæmi. Disse Blodsukker ubalancer forårsager betændelse i kroppen at skade hormonelle kontrolsystemer, organer og immunfunktion.

Glukose overbelastning er en anden væsentlig årsag til blodsukker ubalancer. Dette sker når glukose frigives til blodbanen af muskler og leveren væv, selv om blodsukkeret er allerede forhøjet. De almindelige tegn på dette er forhøjet, fastende blodsukker. Om natten, har enkelt forhøjet glukose-6-fosfatase (G6P) enzymaktivitet, der forårsager en forhøjet udgave af blodsukker fra muskel og lever. Kroppen er dybest set spise disse væv.

Den seneste dokumentation viser, at sunde fastende blodsukker intervaller mellem 65-85 mg/DL. I mellemtiden, indlæg måltid intervaller (2 timer efter) bør aldrig gå over 120 mg/dL. Når niveauer tester højere er det en klar indikation af oxidativt stress skade celler og væv i kroppen.

De vigtigste anti-oxidant i grøn kaffebønne ekstrakt, chlorogenic syre, har vist sig at dybt hæmme frigivelsen af det G6P enzym, der væsentligt stabiliserer blodsukkeret. I en klinisk undersøgelse en dosis på 400mg af grøn kaffebønne ekstrakt viste en 32% reduktion i post måltid blod glucose spike. Dette udmønter sig i en person, der ville have en ekstremt farlig 160mg/dL blodsukkeret ned til en sikker postprandial niveau af 109 mg/dL

Stabilt blodsukker giver mulighed for bedre energi, mental klarhed, hormon funktion, afgiftning kapaciteter og vægttab. Rå grønne kaffebønner ekstrakt sammen med andre superfoods såsom kakao og kanel alle vise gode resultater i stabiliserende blodsukker og forbedre samlede kropsfunktioner. Kombinationen af disse tre synergizes også for at skabe endnu større virkninger i kroppen.

De vanddrivende effekt af koffein i kaffe er det nødvendigt at forbruge ekstra vand. Vandet bør ideelt set fra en naturlig kilde eller har været igennem en dyb filtrering proces at fjerne miljømæssige toksiner.

Klik her for at købe grønne kaffebønner fra officielle hjemmeside


Søger efter “Sundhedsmæssige Fordele Af Green Coffee Bean Uddrag”

  • artikel om green coffee

Relaterede artikler til “Sundhedsmæssige Fordele Af Green Coffee Bean Uddrag”