Terveys Edut Vihreää Kahvipapujen Ote

Vaikka useimmat yhteiskunnassa uskovat, että kahvi on pahasta terveydelle tämä on vain puoli totuutta. Puhdasta vihreän teen uutetta on tullut yksi alkuun myynti paino tappio tuotteita markkinoille. Vihreä kahvipapujen ote on erittäin hyvä terveyden ja suorituskyvyn liittyviä etuja.

On olemassa kaksi päätyyppiä teen kasvit; Arabica- ja Robusta. Korkein laatu vihreä kahvipapujen ote tulee Arabica-kasvi, joka on suurempi polyphenol antioksidantteja chlorogenic ja caffeic hapot. Suurin osa kahvia juovat puuttuu ulos paljon etuja, että kahvi sisältää. Syvä paahtimon prosessi vähentää antioksidantti sisältöä.

Lisäksi kahvi on yksi laajimmin torjunta ja rikkakasvien ruiskutetaan kasvien maailmassa. Tutkimukset ovat osoittaneet yli 1000 myrkyllisiä kemikaaleja paahdettu kahvi. On tärkeää käyttää luomukahvia, jossa ei ole näitä vaarallisia kemikaaleja, jotka jäljittelevät hormonit, kuormittaa maksa, munuaiset ja suoliston ja edistää syövän kasvua.

Toinen voimakas karsinogeeni on tuotettu, kun korkea lämpötila ruoanlaitto (leivontaan, paistamiseen & paahtamalla) vahingoittaa sokereita, jotka sitten vuorovaikutteisesti asparagiini aminohappo. Kemiallisen reaktion luo karsinogeeni akryyliamidia. Instant ja syvästi paahdettua kahvia on todettu olevan huomattavasti enemmän akryyliamidia kuin kahville.

On olemassa monia suuria terveyshyötyjä liittyvät Kahvin kulutus. Hotelliin 2011 tutkimus osoitti, että henkilöt, jotka kulutetaan eniten kahvia oli alin riski tyypin II diabetesta. Tutkijat havaitsivat, että chlorogenic acid vähentää päästöjä ja perustamista liikaa glukoosia elimistössä.

Klikkaa tästä ostaa Green Coffee Bean kotisivut

Terveys edut vihreää kahvipapujen ote

Puhdas vihreä kahvipapujen ote on erittäin hyödyllistä ihmisen kehon, koska se sisältää polyphenal antioksidantteja. Antioksidantit tarjoavat lukuisia terveyshyötyjä, kuten suojella kehon haitallisia myrkkyjä ja vapaiden radikaalien. Green Coffee Bean Pura ja antioksidantit löytyy siinä, voi auttaa ihmisiä laihtua, lisätä aineenvaihduntaa ja ylläpitää terveellistä sydämen toiminnan ja verenpaine.

Vihreä kahvipapujen ote laihtuminen

Päästiin Green Coffee Bean purkaa antioksidantteja ehkä merkittävin on chlorogenic hapan. Tämä voimakas antioksidantti tehostaa aineenvaihduntaa muuttamalla tapa glukoosi imeytyy elimistöön.

Chlorogenic acid vähentää vapauttamista glukoosin verenkiertoon. Suuria määriä glukoosi vapautettiin ateriat ja liikuntaa. Elimistö käyttää tämän glukoosi energiana. Kun elin ei vapauta niin paljon glukoosia, se on pakko polttaa rasvaa solujen energiaa. Tätä prosessia kutsutaan thermogenesis.

Chlorogenic happo auttaa myös haitata ruokavalion rasvan imeytymistä ja chlorogenic happo vahvoja antioksidanttivaikutuksia voivat heikentää uusien rasvasolujen kehitystä. Kaikki nämä tekijät auttavat chlorogenic happo auttaa laihtuminen.

Vihreä kahvipapujen ote antioksidantti suojaa

Puhdas vihreä kahvipapujen ote on täynnä paljon antioksidantteja, jotka suojaavat kehon myrkkyjä ja vapaiden radikaalien. Antioksidantit löytyy Green Coffee Bean ote toimi neutraloida monenlaisia syöpää aiheuttavia yhdisteitä, ennen kuin ne ehtivät tehdä vahinkoa kehon soluja ja DNA. Tämä auttaa suojelemaan elimistöä kehittää tauti. Antioksidantit toimivat myös hidastaa ikääntymisen prosessia.

Klikkaa tästä ostaa Green Coffee Bean kotisivut

Vihreä kahvipapujen ote terveen verenpaine

Chlorogenic happo on todettu edistää tervettä verenpainetta. Tämä antioksidantti toimii neutralisoimalla vapaita radikaaleja hapettumista LDL (paha) kolesteroli, joka auttaa kehoa ylläpitämään tervettä verenpainetta normaalin rajoissa.

Vihreä kahvipapujen ote sydän terveys

Veri sisältää runsaasti homokysteiinin voi aiheuttaa sydän-ja verisuonitautien, sydänkohtauksia, aivohalvauksia ja veren hyytymistä. Chlorogenic happo löytyi Green Coffee Bean ote on osoitettu vähentävän veren homocysteinein tasoa.

Vihreä kahvipapujen ote terveen verensokeri

Tutkimus osoittaa, että chlorogenic happo löytyi Green Coffee Bean uute auttaa säilyttämään terveen verensokeri. Epäterveellinen verensokeri liittyy säännöllisesti korkea verenpaine ja liikalihavuus. Chlorogenic happo voi estää epäterveellistä verensokeri auttaa ylläpitämään tervettä verenpainetta ja vähentää kehon rasvaa estämällä glukoosin tuotannon kehon.

Klikkaa tästä ostaa Green Coffee Bean kotisivut

Green Coffee Bean ote verensokerin tasapainossa

Blood sugar balance on ehdottoman ratkaisevaa toimenpidettä terve ikääntyminen kehossa. Liikaa sokeria ja jyvät ruokavalio johtaa verensokerin epätasapaino. Keho sitten menee läpi spiraalit hyperglykemia ja hypoglykemia. Verensokerin epätasapaino aiheuttaa tulehduksen kehossa, että vahinkoa hormonaalista ohjausjärjestelmät, elinten ja immuunijärjestelmän toimintaa.

Glukoosi ylikuormitus on toinen suuri syy verensokerin epätasapaino. Tämä tapahtuu, kun glukoosi vapautuu verenkiertoon lihasten ja maksan kudoksiin vaikka verensokeri on koholla jo. Yleisin merkki on kohonnut paasto verensokeri. Yöllä yksilön on kohonnut glukoosi-6-fosfataasi (G6P) entsyymin toimintaa, joka aiheuttaa kohonnut verensokeri vapauttamista lihasten ja maksan. Kehon periaatteessa syö näiden kudosten.

Viimeisin näyttöä terveellisen paasto verensokeri alueet ovat välillä 65-85 mg/DL. Samaan aikaan viesti aterian alueet (2 tunnin kuluttua) pitäisi koskaan mennä yli 120 mg/dL. Testattaessa tasoa korkeampi on selkeä osoitus oksidatiivista stressiä vahingollista solujen ja kehon kudoksissa.

Vihreä kahvipapujen ote, chlorogenic happo, suuret antioksidantti on osoittautunut täysin estää vapauttamista G6P-entsyymiä, joka merkittävästi vakauttaa verensokeri. Osoitti yhden kliinisen tutkimuksen annos 400mg vihreä kahvipapujen purkaa 32 % alennus post aterian veren glukoosi piikki. Tämä näkyy joku, joka olisi erittäin vaarallinen 160mg/dL verensokeri alas tasoittaen aterian jälkeisiä turvatasoa 109 mg/dL

Vakaa veren sokeri mahdollistaa paremmin energian, mielen selkeyttä, hormoni-toiminto, vieroitus ominaisuuksia ja laihtuminen. Raaka vihreä kahvipapujen ote sekä muut superfoods kuten kaakao ja kaneli näyttää suuri vakauttava verensokeri ja parantaa yleisesti kehon toimintoja. Näiden kolmen yhdistelmät synergizes luoda entistä vaikutuksia elimistössä.

Koska kofeiinia Kahvin diureetti vaikutuksia on tarpeen kuluttaa ylimääräistä vettä. Vesi tulee on luonnon kevät tai ovat käyneet läpi syvän suodatus poistaa ympäristömyrkkyjä.

Klikkaa tästä ostaa Green Coffee Bean kotisivut


Etsii “Terveys Edut Vihreää Kahvipapujen Ote”


Aiheeseen liittyviä artikkeleita “Terveys Edut Vihreää Kahvipapujen Ote”