Zdravstvene Koristi Zelene Kavnih Zrn Citat

Medtem ko večina v družbi menijo, da je slabo za zdravje kave, to je le pol resnice. Čisti izvleček zelene kave je postala ena izmed najbolje prodajanih težo izguba proizvodov na trgu. Ekstrakta zelenih kavnih zrn je nekaj zelo dobrega zdravja in uspešnost povezanih ugodnosti.

Obstajata dve glavni vrsti kave rastlin; Arabica in Robusta. Najvišje kakovosti zelenih kavnih zrn citat prihaja iz rastlin Arabica, ki je višji v polyphenol antioksidanti chlorogenic in kafeinske kislin. Večina pivcev kave so manjka izvajajo na veliko koristi, da kava vsebuje. Globoko praženjem proces bistveno zmanjšuje antioksidantske vsebine.

Poleg tega, kava je ena najbolj široko pesticidov/herbicid poškropiti rastline v svetu. Študije so pokazale več kot 1000 strupene kemikalije v praženi kavi. Je bistveno, da uporaba ekološko kavo, ki je brez teh nevarnih kemikalij, ki posnemajo hormonov, congest naša jetra, ledvice in črevesja in spodbuja rast raka.

Še en močan rakotvorna nastaja pri visoki temperaturi kuhanja (pečenje, cvrtje & praženje) odškodnine sladkorjev, ki nato vplivajo aminokislina Asparagin. Ta kemični reakciji ustvarja močan rakotvorna akrilamida. Instant in globoko pražena kava ima dokazano bistveno več akrilamida mimo pivo kavo.

Obstaja veliko veliko zdravstvenih koristi, povezane s porabo kave. Nedavna študija 2011 opozorila, da posamezniki, ki porabijo največ kave najmanjše tveganje sladkorne bolezni tipa II. Raziskovalci so ugotovili, da chlorogenic kislina zmanjšuje sproščanje in ustvarjanje presežek glukoze v telesu.

Kliknite tukaj za nakup Green kavna zrna iz uradne spletne strani

Zdravstvene koristi ekstrakta zelenih kavnih zrn

Čist zelena kavnih zrn Extract je zelo koristno, da človeško telo zaradi visoke vsebnosti antioksidantov polyphenal. Antioksidanti zagotavljajo številne koristi za zdravje kot zaščita telesa pred škodljivih toksinov in prostih radikalov. Zelena kava fižol citat in antioksidantov najdemo v njej, lahko pomaga ljudem izgubiti težo, povečati svojo presnovo in ohraniti zdravo delovanje srca in ožilja in krvnega tlaka.

Zelena kava fižol Extract za hujšanje

Antioksidantov najdemo v zelenih kavnih zrn citat, morda najbolj znan je chlorogenic kislina. Ta močan antioksidant povečuje metabolizem tako, da spremenite način Glukoza se absorbira v telesu.

Chlorogenic kislina zmanjšuje sproščanje glukoze v krvni obtok. Najvišji zneski glukoze se sprosti po jedi in telesne aktivnosti. Telo uporablja ta glukoze kot energija. Ko telo ne sprosti toliko glukoze, je prisiljen, da gorijo maščobe celic za energijo. Ta proces se imenuje termogeneza.

Chlorogenic kislina pomaga tudi ovirajo absorpcijo prehranskih maščob in močne antioksidativne učinke chlorogenic kisline lahko celo zmanjša razvoj novih maščobnih celic. Vsi ti dejavniki pomoč chlorogenic kisline, ki prispevajo k izgubi teže.

Ekstrakta zelenih kavnih zrn za antioksidativno zaščito

Čisti zeleno kavno Zrno citat je pakiran z veliko antioksidanti, ki ščitijo telo pred toksinov in prostih radikalov. Antioksidantov najdemo v zelenih kavnih zrn citat delo, nevtralizirajo veliko vrst rakotvorne spojine, preden lahko naredijo vse poškodbe celic telesa in DNK. To pomaga za zaščito telesa pred razvoj bolezni. Antioksidanti delujejo tudi upočasniti proces staranja.

Kliknite tukaj za nakup Green kavna zrna iz uradne spletne strani

Ekstrakta zelenih kavnih zrn za zdrav krvni tlak

Chlorogenic kisline je bilo ugotovljeno, da spodbujajo zdrav krvni tlak. Ta antioksidant deluje z nevtralizacijo prostih radikalov, da se prepreči oksidacijo holesterola LDL (slab), ki pomaga ohranjati zdrav krvni tlak v normalnem območju telesa.

Izvleček zelene kave fižol za zdravje srca in ožilja

Kri, ki vsebuje visoko koncentracijo homocisteina lahko povzroči bolezni srca in ožilja, srčnega infarkta, kapi in krvnih strdkov. Chlorogenic kislina, ki se nahajajo v zeleno kavno Zrno citat je bilo dokazano, da zmanjša raven homocysteinein krvi.

Ekstrakta zelenih kavnih zrn za zdravega krvnega sladkorja

Raziskave kažejo, da chlorogenic kisline našel z zeleno kavno Zrno citat pomoč za vzdrževanje zdravega krvnega sladkorja. Nezdravo krvnega sladkorja so redno povezane z visok krvni tlak in debelost. Chlorogenic kislina lahko prepreči nezdravo krvnega sladkorja pomaga ohranjati zdrav krvni tlak in zmanjšanje telesne maščobe z zaviranjem proizvodnje glukoze telo.

Kliknite tukaj za nakup Green kavna zrna iz uradne spletne strani

Zelena kava fižol citat za ravnovesje krvnega sladkorja

Ravnovesje krvnega sladkorja je absolutno nujno ukrep zdravega staranja v telesu. Preveč sladkorja in zrna v prehrani privede do neravnovesja sladkorja v krvi. Telo potem gre skozi spirale hiperglikemija in hipoglikemije. Teh neravnovesja sladkorja v krvi povzročijo vnetje v telesu, da škodo hormonski nadzor sistemov organov in delovanje imunskega sistema.

Preobremenitve glukoze je drugi glavni vzrok neravnovesja sladkorja v krvi. To se zgodi, ko je Glukoza se sprosti v krvni obtok, tkiva mišic in jeter čeprav krvni sladkor je že povišana. Skupni znak tega povišano raven sladkorja v krvi na tešče. Ponoči, posameznik ima povišane glukoze-6-fosfataze (G6P) aktivnost encimov, ki povzroča povišano sproščanje sladkorja v krvi iz mišic in jeter. Telo je v bistvu jeste ta tkiva.

Najnovejši dokazi kažejo, da zdrave tešče krvni sladkor giblje med 65-85 mg/DL. Medtem, post obrok obsege (2 uri po) should nobenkrat iti nad 120 mg/dL. Ko ravni test višje je jasen znak oksidativni stres škodljiv celic in tkiv v telesu.

Glavni antioksidant v zeleno kavno Zrno ekstrakt, chlorogenic kislina, se je izkazalo za globoko zavira sproščanje G6P encima, ki znatno stabilizira krvni sladkor. V eni od kliničnih študij citat odmerek 400mg zelenih kavnih zrn je pokazala 32 % znižanje glukoze spike post obrok krvi. To prevede v nekoga, ki bi raven sladkorja v krvi je zelo nevarno 160mg/dL do izmeril previd 109 mg/dL

Sladkorja v krvi stabilna omogoča boljšo energetsko, duševno jasnost, hormonsko funkcijo, razstrupljanje zmogljivosti in hujšanje. Surovega zeleno kavno Zrno ekstrakt skupaj s drugi superfoods kot kakav in cimet kažejo odlične rezultate pri stabilizaciji krvnega sladkorja in izboljšanje splošne telesne funkcije. Kombinacija teh treh tudi synergizes za ustvarjanje še večje učinke v telesu.

Zaradi diuretikom učinke kofeina v kavi je treba zaužiti dodatne vode. Vodo najbolje biti iz polnimo ali so že šle skozi globoko filtracije umakniti okoljskih toksinov.

Kliknite tukaj za nakup Green kavna zrna iz uradne spletne strani


poišče “Zdravstvene Koristi Zelene Kavnih Zrn Citat”


Sorodni članki za “Zdravstvene Koristi Zelene Kavnih Zrn Citat”