Zelena Kava Fižol Ekstrakta – Dr Oz Priporoča Za Hujšanje

To je napovedal kot revolucionaren nov izdelek hujšanje, ki lahko taline funtov brez diet ali vaj.

Čeprav se jasno sliši preveč da bi bilo res, zelena kava fižol ekstrakta je, ki plujejo pod off police v trgovinah z naravno hrano in se v veliko povpraševanje na spletu.

Je med top prodajalcev zdaj, je dejal Stacey Anne Bistak, ki deluje na Noah’s Natural Foods v Torontu. Imeli smo enakomerno teči naprej to.

Je naključje, zeleno kavno Zrno ekstrakta povečal priljubljenost po omenila na dr Oz Show. Septembra, po čemer je treba nalogo kritiki za kliče ekstrakta zelenih kavnih zrn čudež proizvoda, dr Mehmet Oz izvedla lastno poskus o Dopolnilu. S 100 ženske prostovoljcev, Oz je dejal, je ugotovil, da ženske, ki je ekstrakt izgubil povprečje dveh kilogramov v dveh tednih. Ženske, ki so placebo izgubil v povprečju en funt v teh dveh tednih.

Prepričan? Morda želite le rezerve sodbe.

Kliknite tukaj za nakup Green kavna zrna iz uradne spletne strani

Kaj je zelena kava fižol?

Zelena kava fižol so preprosto fižol, ki niso bile pečene. Zelena kava fižol vsebuje chlorogenic kislino, ki zagovorniki pravijo, zavira sproščanje glukoze v telesu po obroku, s čimer se spodbuja hujšanje. Ko so pražena zrna kave, večina chlorogenic kisline je izgubljen. Izvleček, z chlorogenic kislino, se pretvori v obliki kapsul pred prodajo potrošnikom. In ne bo poceni. A mesec oskrbe lahko stane 20 $ in 30 $.

Terjatve na zeleno kavno Zrno

Vtipkaj ekstrakta zelenih kavnih zrn v internetu in vam bom preplavile družbe oglaševanje njegovo sposobnost, da vam pomagajo izgubiti težo. Pogledati malo bližje in boste videli, da veliko teh strani referenčne eno posebno študijo, da nazaj svojih zahtevkov. Ta študija, objavljena v reviji Diabetes, Metabolni sindrom in debelosti, smo izvedli na osem moških in žensk, ki osem. Vsaka imele visok odmerek in nizek odmerek ekstrakta zelenih kavnih zrn, kot tudi placebo, v treh ločenih šest tednov dolgo poskusov. Udeleženci so bili spodbuja, da porabijo podobno število kalorij vsak dan tekom poskusa.

Po 22 tednov, ali približno pet mesecev, raziskovalci so ugotovili, da v povprečju, udeleženci izgubil več kot 17 funtov.

To je znatno izgubo teže povezane z njim, po dr Joe Vinson, profesor kemije na Univerzi v Scranton, Pennsylvania in vodilni avtor študije.

Kliknite tukaj za nakup Green kavna zrna iz uradne spletne strani

Študija na zeleno kavno Zrno

Čeprav študija je pogosto navedena kot dokaz zeleno kavno Zrno ekstrakt deluje, prehrana in debelost strokovnjaki so zaskrbljeni nad veljavnost rezultatov. Da označite več problemov s študijo, zlasti dejstvo, to je čudno in neobičajnih design in da sodelujejo zelo malo ljudi.

Poudarjata tudi, da študija udeleženci izgubljene teže med placebom fazo preskušanja, ki predlaga ekstrakta zelenih kavnih zrn ni bil odgovoren za hujšanje. Na primer, udeleženci lahko imajo opogumilo slim navzdol, ker njihove teže in prehrane so bile spremljane kot del študije.

Očitno ni nič magično o tem, je dejal dr Arya Sharma, profesor medicine in predsednik debelosti raziskave in upravljanje na Univerzi Alberta.

Vendar tudi, če še vedno želite verjeti rezultati študije, menijo, da pravi ljudje lahko izgubila precejšen del teže brez spreminjanja njihovega vnos kalorij ali telesne aktivnosti. To je nemogoče.

Ponavadi, ko je študij prekinil fizikalnih zakonov vesolja, je običajno nekaj narobe s študijo sama, je dejal dr Yoni Freedhoff, medicinski direktor je Ottawa Bariatric Medical Institute, ki piše tehtnimi zadevah, priljubljen blog o prehranskih vprašanjih.

Pod opombami v študiji, avtorji, upoštevajte, da imajo navzkrižja interesov v to delo. Da ne povem celotno zgodbo. Čeprav je kot glavni avtor študije Vinson, dejansko ni vse raziskave. Študija je bila izvedena v Indiji. Vinson preveril podatke in napisal študija papirja.

Medtem ko Vinson ugotavlja, da je ekstrakt zelenih kavnih zrn, ki se uporablja v študiji dovaja uporablja hrane Sciences Inc., podjetje s sedežem v Teksasu, nisem omenil, da družba tudi plačal mu pisati študija.

Vprašanje o morebitnih konfliktov interesov, Vinson je dejal, da ne pridobijo finančno, če podjetje proda veliko izdelkov in da revija ni zahtevala mu razkriti razmerja.

Kliknite tukaj za nakup Green kavna zrna iz uradne spletne strani

Vendar pomanjkanje razkritje je resna, saj je lahko zavajajoče, da tisti, ki berejo to, je dejal Sharma.


poišče “Zelena Kava Fižol Ekstrakta – Dr Oz Priporoča Za Hujšanje”


Sorodni članki za “Zelena Kava Fižol Ekstrakta – Dr Oz Priporoča Za Hujšanje”